Mainos

Ratulan leikekirja – paikka unelmille

Oletko etsinyt muistikirjaa, josta voisit tehdä aivan omanlaisesi: paikkaa valokuville, lehtileikkeille, muistiinpanoille tai vaikka lankanäytteille? Ratulan Unelmien leikekirja kutsuu askartelemaan, piirtämään, leipomaan ja keräämään unelmat talteen!

Unelmien leikirja on kuvitettu Ratulan hengessä ja tekijöiden joukosta löytyy ohjelman juontaja Anu Harkki. Mukana on ihania reseptejä ja vinkkejä muun muassa kompostointiin, puutarhanhoitoon ja tapetointiin.

Unelmien leikekirja on jokaisen pienestä puuhastelusta pitävän toiveiden täyttymys. Se pitää hyvässä tallessa kangaspalat tai vaikka kasvien siemenet.

Tee siitä itsesi näköinen!

Parasta Unelmien leikekirjassa on se, että siitä voi tehdä juuri itsensä näköisen. Muistiinpanotilaa on runsaasti niin millimetripaperilla kuin tavallisella ruutupaperillakin ja muovitaskuihin on helppo säilöä lehtileikkeet ja valokuvat.

Millimetripaperi sopii kaavioiden ja pohjapiirrosten tekemiseen, tyhjät sivut piirtämiseen ja ruutupaperi muistiinpanoihin. Kirjan ulkoasu on ihanan kodikas – se tuo mieleen juuri sellaisen muistikirjan, jonka lapsenlapset voivat myöhemmin löytää vintiltä. Oikea aarre!

Ratulan Unelmien leikekirjan voi tilata Sub Storesta.

RATULASubilla torstaisin klo 20.00.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.