Raskausarpia ja vatsamakkaroita – tämän fitness-tähden raskauden jälkeinen kuva poikkeaa valtavirrasta

Instagram-tähden julkaisema kuva kertoo totuuden siitä, millaiselta tavallisen äidin vartalo näyttää kuukausi synnytyksen jälkeen.

Lähes kaksi miljoonaa ihmistä seuraa Alexa Jean Brownin elämää Instagramin välityksellä. Sosiaalisen median tähteyden lisäksi nainen pyörittää omaa fitness-alan yritystä ja pitää huolta kahdesta lapsestaan.

Toisin kuin monet muut some-tähdet, tämä äiti myöntää, että elämä kolmevuotiaan ja vastasyntyneen kanssa ei ole täydellistä. Hän on joutunut nipistämään niin yöunistaan kuin itsestä huolehtimisestakin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.  

Vastaiskuna sosiaalisen median täydellisille kuville Brown julkaisi Instagramissa kuvan siitä, millaiselta hänen kehonsa näyttää neljä viikkoa synnytyksen jälkeen. 

– Tämä olen minä neljä viikkoa synnytyksen jälkeen. Aivan kuten tehtäväni on motivoida sinua, tehtäväni on myös olla realistinen ja rehellinen, Brown kirjoittaa

Tähti puhuu tavallisuuden puolesta

Nainen kertoo, että nykyisin tuoreiden äitien päähän iskostetaan ajatus siitä, että heidän tulisi päästä mahdollisimman nopeasti kuntoon raskauden jälkeen. Useimmille meistä se ei kuitenkaan ole realistista. 

Hän kertoo itsekin tunteneensa paineita kuntoon pääsemiselle, mutta ymmärsi pian, että se on turhaa. Hän kertoo viihtyvänsä kehossaan, joka on antanut hänelle kaksi ihanaa lasta. 

– Minulla on raskausarpia ja vatsamakkaroita, ja se on täydellisen normaalia ja hyväksyttävää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Brown kehottaa kaikkia luopumaan häpeästä ja vertailusta ja rakastamaan omaa vartaloaan jokaista senttiä myöten.  

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun nainen puhuu tavallisuuden puolesta. Treenejä ja perhe-elämää esittelevien kuvien lisäksi nainen on kertonut seuraajilleen avoimesti myös ongelmistaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.  

– Minulla on tarve tulla hyväksytyksi. Välitän liian paljon siitä, mitä ihmiset ajattelevat. Minua kiusattiin yläasteella. Olen eronnut. Sain lapsen ennen naimisiinmenoa. Minulla on pöpökammo. Mietin vanhemmuutta aivan liikaa, nainen luettelee.

Lähde: Cosmopolitan 

*** 

Lue myös:

    Uusimmat