Raskauden onnea hehkunut Virpi Sarasvuo palkittiin Urheilugaalassa – katso kuva

Esikoistaan odottava entinen hiihtäjä Virpi Sarasvuo (o.s. Kuitunen) pokkasi palkinnon maanantai-iltana juhlitussa Suomen Urheilugaalassa. Upea tumma juhla-asu peitti naisen vauvamahan.

Virpi palkittiin erikoispalkinnolla urheilu-urastaan. Virpin lisäksi erikoispalkinnon urastaan saivat myös jääkiekkoilija Janne Ojanen, pesäpalloilija Simo Eerikäinen ja jalkapalloilija Hannu Tihinen. Esikoistaan Jari Sarasvuon kanssa odottava Virpi oli pukeutunut kauniiseen mustaan juhla-asuun, joka peitti sievästi pyöristyneen vatsanseudun.

Kuitunen saavutti urallaan viestin olympiapronssin sekä parisprintin olympiapronssin, mutta parhaaksi henkilökohtaiseksi olympialaisten tulokseksi jää sprintin viides sija Torinon olympialaisissa 2006. Kuitunen on voittanut takaa-ajon maailmanmestaruuden 2001, 30 kilometrin maailmanmestaruuden, parisprintin maailmanmestaruuden ja viestin maailmanmestaruuden 2007 sekä parisprintin ja viestin maailmanmestaruuden 2009. Maailmancupissa Kuitunen on napannut 20 voittoa. Hän on voittanut maailmancupin kausilla 2006–07 ja 2007–08.

Vuoden urheilijaksi Suomen Urheilugaalassa valittiin suunnistaja Minna Kauppi. Kauppi päihitti äänestyksessä ennakkosuosikit Laura Lepistön ja Peetu Piiroisen. Taitoluistelun EM-hopeamitalisti ja MM-pronssimitalisti Lepistö sijoittui toiseksi. Lumikourun olympiahopeamitalisti Piiroinen oli äänestyksen kolmas.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat