Tanssi jäi TTK:n voittaneen ex-huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuon elämään: "Toivottavasti pysyvästi"

Erikoisvieraana Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voittaneet Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius 16:15
Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman voittajapari Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius kommentoivat voittoaan Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Virpi Sarasvuo voitti tanssiparinsa Sami Heleniuksen kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman viime vuonna.

Entinen huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuo ja hänen tanssiparinsa Sami Helenius olivat mukana suositussa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa viime syksynä. Jännittävä finaali huipentui lopulta siihen, että pari vei koko kilpailun voiton.

Sarasvuo saapui TTK-kauden kolmanteen livelähetykseen yleisöön kannustamaan uuden kauden kisaajia. 

– Viime vuonnahan ei nähnyt kenenkään muun esityksiä. Nyt kun näkee nuo kaikki, tajuaa miten hieno ohjelma tämä on, että mä olen ollut tuolla mukana, hän hehkuttaa. 

– On makeeta katsoa miten kaikki kehittyy. Kannustan kaikkia. 

Viime vuoden voiton jälkeen tähtipari vakuutti, etteivät tanssit lopu siihen. Sarasvuo paljastaa tanssin jääneen hänen elämäänsä ja hän käynyt tanssimassa useasti.  

– Kyllä se toivottavasti jäi pysyvästi. Samin ja Jutankin kanssa olen käynyt kahdestaan. Ja Markkasen Sutun ryhmätunneilla, hän kuvailee. 

Sarasvuo kertoo olevansa edelleen yhteyksissä tanssiopettajaansa ja hänen perheeseensä. Ystävyys on jatkunut kisan päätyttyä. 

– Kyllähän tuollainen väkisinkin nivoo,  kun on muutaman kuukauden enemmän kuin perheen kanssa. Väkisinhän siinä tutustuu. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.



Lue myös:

    Uusimmat