Virpi Sarasvuo sai hiihtoladulle yllättävää seuraa – antoi oppia tv:stä tutulle kaksikolle: "Olen viimeksi hiihtänyt 80-luvulla…"

Erikoisvieraana Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun voittaneet Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius 16:15
Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius paljastavat erikoishaastattelussa, kuinka Tanssii Tähtien Kanssa -voittoa juhlittiin

TTK-voittaja Virpi Sarasvuo kertoo Instagramissa opastaneensa tanssivalmentajaansa Sami Heleniusta ja tämän puolisoa Jutta Heleniusta maastohiihdon saloihin.

Sosiaalinen media täyttyi viikonloppuna hiihtokuvista, kun moni ehti korkkaamaan hiihtokautensa myös pääkaupunkiseudulla lumisateiden ja paukkupakkasten jälkeen.

Ladulle suuntasi myös maastohiihdon moninkertainen arvokisamitalisti Virpi Sarasvuo, joka vakuutti suomalaiset syksyllä tanssitaidoillaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ja korjasi voiton kotiin värikkäiden käänteiden jälkeen.

Sarasvuo paljastaa Instagram-tilillään saaneensa seurakseen hiihtoladuille TTK:sta tutun kaksikon, tanssinopettajansa Sami Heleniuksen sekä tämän vaimon, Touko Aaltoa samaisessa kilvassa valmentaneen Jutta Heleniuksen.

Kuvatekstissä Sarasvuo kertoo, että tällä kertaa roolit olivat vaihtuneet.

– Kiitos Jutta ja Sami mahdollisuudesta perehdyttää maastohiihdon saloihin! Oli ihan huippua! Sarasvuo kiitteli.

Iloisista ilmeistä päätellen myös Heleniukset olivat viihtyneet Sarasvuon opissa ja Jutta Helenius vahvisti kuvan kommenttikentässä asian olleen näin.

– Voi kiitos itsellesi! Oli ihan mahtava saada oppia lajin huipulta! Kyllä pro on aina pro! Ekaa kertaa elämässä oli kivaa hiihtää, Helenius hehkutti.

Sami Helenius puolestaan julkaisi omalla Instagram-tilillään videon kolmikon hiihtoreissulta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Tänään päästiin viimein Jutan kanssa ladulle ja heti mestarin oppiin! Iso kiitos Virpi opeista ja vinkeistä, joita tänään jaoit, Helenius kirjoittaa.

Hän kertoo kirjoituksessaan oppineensa Sarasvuolta pieniä juttuja, joista oli heti hyötyä.

– Upea tunne, kun asiat loksahtavat paikoilleen ja löytyy rentous ja nautinto! Toki pakko myöntää, että tietenkin heti haluaa myös kehittyä enemmän ja päästä takaisin ladulle.

Helenius paljastaa kirjoituksessaan, että edellisestä hiihtoreissusta oli vierähtänyt jo useampi vuosikymmen.

– Olen tosiaan viimeksi hiihtänyt kunnolla 80-luvulla, mutta nopeasti homma alkoi tuntua taas siltä, että tätä olen tehnyt aiemminkin. Tuntui taas siltä samalta, kun pienenä poikana hiihdin kouluun ja kuvittelin olevani olympiavoittaja Gunde Svan. Tarina ei kerro, miksi fanitin juuri ruotsalaista hiihtäjätähteä.

Sarasvuo kertoi MTV Uutisille ystävystyneensä opettajansa kanssa TTK:n aikana. Myös tähtiparin puolisot yrittäjä Jari Sarasvuo ja Jutta Helenius kannustivat kumppaneitaan täysillä.

– Jutta on toiminut myös meidän managerinamme, Helenius kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat