Ex-huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuo palasi tanssisalille – näyttävää tanssia Sami Heleniuksen kanssa hehkutetaan: "Eikun kisoihin!"

16:15
Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman voittajapari Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius kommentoivat voittoaan Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Virpi Sarasvuo voitti tanssiparinsa Sami Heleniuksen tanssa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman viime vuonna.

Entinen huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuo ja hänen tanssiparinsa Sami Helenius olivat mukana suositussa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa viime syksynä. Jännittävä finaali huipentui lopulta siihen, että pari vei koko kilpailun voiton. Tähtipari vakuutti finaalin jälkeen, etteivät tanssit lopu siihen.

Sarasvuo julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän tanssii Heleniuksen kanssa.

– En ole varmaan vielä (riittävän selvästi) kertonut, että tanssi on ihanaa. Tänään sain palata foxtrotin saloihin Sami Heleniuksen kanssa. Haastavaa ja ihanaa, Sarasvuo kirjoittaa videonsa yhteyteen ja kiittelee, että hänellä on tanssijaystävä.

Somessa hehkutetaan, kuinka sulavaa parin tanssi on.

– Eikun kisoihin! yksi seuraajista ehdottaa.

Entinen hiihtäjätähti harjoitteli tanssia huippu-urheilijan elkein. Sarasvuo vertasi tanssia ja hiihtoa Viiden jälkeen -ohjelmassa.

– Onhan se tietenkin erilaista ja onhan siinä myös paljon yhtäläisyyksiä kyllähän hiihdossakin, tarvitsee yhtä aikaa monta asiaa osata.

Tähtitanssijalle voitto ja ohjelmassa mukana olo oli vaikuttava kokemus.

– Tämä oli ainutlaatuinen kokemus, voimaannuttava ja palkitseva.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja