Raskaana oleva televisiojuontaja joutui nettikiusaajien uhriksi: Antoi näin tyylikkäästi takaisin!

Raskaana oleva televisiojuontaja Sarah Harris joutui Daily Mail -lehden toimittajan ja lukijoiden kiikariin, mutta päätti ettei anna haukkujen nujertaa itseään. 

Raskausaikana nainen on herkkä kaikenlaiselle kommentoinnille, etenkin negatiiviselle, mutta australialainen televisiojuontaja Sarah Harris joutui erityisen tiukan paikan eteen: hänen muuttuneesta ulkonäöstään kirjoitettiin kokonainen artikkeli. 

Sarah Harrisin esikoisen laskettu aika on joulukuussa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Harris huomasi Daily Mail -lehden tehneen hänestä jutun, jossa kommentoitiin hänen ulkonäköään tv-ruudun ulkopuolella.

– Lukijat kommentoivat toinen toisensa jälkeen miten suureksi olen kasvanut, miten lihava olen ja miten ruma olen. Kun olet raskaana, olet erityisen herkkä tällaiselle kommentoinnille, mutta lopulta ajattelin että aivan sama – kasvatan lasta sisälläni, Minä olen tälläinen, tältä minä näytän ja se on ihan ok, hän kertoi Get Stuffed -ohjelmassaan .

Harris päätti julkaista kuvat myös televisio-ohjelmassaan, auttaakseen muita raskaana olevia naisia tuntemaan olonsa paremmaksi ja lähettääkseen viestin ilkeiden kommenttien kirjoittajille: 

– Olen ylpeä kehostani ja siitä, mihin se pystyy, hän toteaa ohjelmassaan ja jatkaa. 

– Kaikkien raskaana olevien naisten puolesta, joiden olo on vähän löllyvä ja hyllyvä, haluan sanoa haukkujille yhden asian: painukaa hiiteen!, Harris pamauttaa. 

Katso Harrisin viesti videolta:


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja