Raskaana oleva äiti saa orgasmeja jopa Toy Storya katsoessaan: "Seksihaluni ovat kasvaneet"

Kahden lapsen äiti avautuu erikoisesta ”ongelmastaan”. Raskaana ollessaan naisen seksihalut kasvavat jopa kiusallisen suuriksi, kertoo brittiläismedia The Sun.

Raskaus on melkoinen urakka – se käy suorastaan huippu-urheilusta. Raskaus muuttaa naisen kehoa monin eri tavoin, ja jokaisen naisen raskaus on omanlaisensa.

Australialaisäiti kertoo kidspot.com.au-sivostolla olevansa tällä hetkellä 4. kuulla raskaana. Raskaus pukee häntä: hän suorastaan hehkuu naisellisuutta ja hyvää oloa.

– Vatsani on jo pyöristynyt ja rintani ovat turvonneet. Tunnen itseni seksikkääksi, nainen listaa tyytyväisenä.

Kahden lapsen äiti paljastaa, että hänen seksihalunsa kasvavat aina raskausaikana, mikä yllättää hänet kiusallisella tavalla arkisissakin tilanteissa.

Orgasmit olivat kiusallisia yllätyksiä

Hän kertoo esimerkkinä kerran, jolloin hän oli menossa lastensa ja miehensä kanssa elokuviin paikalliseen ostoskeskukseen. Matkalla teatteriin nainen tunsi kehossaan vihlaisun, siis tahattoman orgasmin.

Nainen hengitteli rauhassa varpaillaan kävellen ja yritti saada mielihyvää tuottavan tunteen pois mielestään ajatuksen voimalla. Pinnistelyistä huolimatta sama tunne tuli uudelleen portaita noustessa.

– Jok’ikinen jalan ylös-alas-liike ja farkkujen hankautuminen yhteen saivat aikaan kiihkeän tuntemuksen. Se oli jatkuvaa, pientä värähtelyä, äiti avaa häiritsevää tilannetta.

Jatkuvia orgasmeja kesken animaatioelokuvan 

Nainen yritti peitellä ”raskauden miellyttävää sivuvaikutusta” mieheltään ja lapsiltaan ja pyrki välttelemään vastaantulevien katseita – näkyihän jatkuva orgasmien sarja lisääntyvänä punana ja ilkikurisena virneenä naisen kasvoilla.

Lukuisten pienten orgasmien jälkeen nainen istuutui elokuvateatterin penkkiin kiroten housuvalintaansa: tiukat farkut tuntuivat liiankin hyvältä.

Vaikka orgasmien saaminen kesken Toy Story -elokuvan katselun saattaa tuntua ajatuksen tasolla hupaisalta ja koomiselta tilanteelta, sitä se ei perheenäidille ollut.

– Se sai minut oikeastaan itkemään tuskasta, nainen kuvaa.

Raskausajan spontaanit orgasmit ovat luonnollisia

Vaikka holtittomat orgasmit ovatkin sopimattomissa tilanteissa ikäviä yllätyksiä, kyseessä on luonnollinen ja yllättävän yleinenkin asia.

Klitoris turpoaa naisen kiihottuessa, sillä verenvirtaus vilkastuu naisen genitaalialueella. Verenvirtaus normalisoituu pian orgasmin jälkeen ja klitoris palautuu sen normaaliin kokoonsa.

Jos nainen ei kuitenkaan saa orgasmia, klitoriksen palautumiseen voi mennä tunteja – joskus jopa päiviä, kertoo Medical News Today.

Raskaus tai esimerkiksi vaatetuksen aiheuttama kitka voi lisätä verenvirtausta genitaalialueella, mikä voi johtaa spontaaneihin orgasmeihin, vaikka nainen ei olisikaan kiihottuneessa mielentilassa.

Samanlainen tilanne voi tapahtua esimerkiksi kuntosalilla kesken treenin, kun nainen kokee niin sanotun coregasmin. Mistä sitten tietää, että nainen saa orgasmin? Katso yllä olevalta videolta! 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat