Tässä tulevat uuden Toy Story -elokuvan suomalaisäänet – mukana Anna Puu ja Joonas Nordman!

Toy Story 4 -elokuvan suomalaiset ääninäyttelijät ovat julkaistu.

90-luvulla alkanutta lelusaagaa jatkava Toy Story 4 -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 6. syyskuuta. Vanha kunnon lelujengi lähtee tällä kertaa lomamatkalle, joka tuo mukanaan uusia hupaisia tuttavuuksia.

Aikaisemmista elokuvista tutut äänet tekevät paluun: hyväsydämiselle seriffille Woodylle antaa jälleen äänensä Antti Pääkkönen ja Santeri Kinnunen on Woodyn uskollinen ystävä avaruusranger Buzz Lightyear.

Elokuvan uusia hahmoja ovat askarteluprojektina alkunsa saanut Kahveli, jota esittää Joonas Nordman, karnevaalipalkintokaksikko Pupu ja Tipu, joille antavat äänensä YLEX-radiokanavan juontajakaksikko Ville ”Viki” Eerikkilä ja Juuso ”Köpi” Kallio sekä pieni mutta pippurinen konstaapeli Kikka Hymynen, jota esittää Anna Puu. Elokuvassa tekee paluun myös kahdesta ensimmäisestä Toy Story -elokuvasta tuttu hahmo, posliininukke Bo Peep jolle antaa tällä kertaa äänensä Sanna Majuri.

Toy Story 4 -elokuvassa Woody ja kumppanit saavat uuden lelukaverin, kun heidät omistava Bonnie taiteilee itselleen kertakäyttö haarukasta uuden lelun. Forky-nimellä kulkeva lelu ei kuitenkaan halua hyväksyä itseään leluna ja päättää karata. Woody lähtee hänen peräänsä ja seikkailu on valmis alkamaan.

Englanninkielisessä versiossa ääinäyttelijöinä kuullaan muun muassa Tom Hanks, Tim Allen, Jordan Peele ja Keanu Reeves. Hanks kommentoi aiemmin BBC:n radiohaastattelussa, että tarina tulee olemaan uskomattoman hieno. Myös Allen on aiemmin kertonutThe Talk -televisio-ohjelmassa, että selvisi juuri ja juuri viimeisten kohtausten lävitse, koska tarina on niin koskettava.

Katso elokuvan ensimmäinen suomeksi puhuttu traileri yltä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja