Mainos

Rapryhmä kuvasi huikean videon: Zombeja ja Juha Veijonen!

Suomirapin legenda Raptori julkaisee kokoelmalevyn Sekoelma, ja samalla ryhmä uhoaa tekevänsä Suomen massiivisimman musiikkivideon. Luvassa on ainakin hautausmaalla kuvattu zombiekohtaus ja tähtenä loistaa Juha Veijonen.

Raptorin ensimmäinen kokoelma sisältää kaikki Raptorin hitit alkuperäisversioina. Sekoelma-albumin toinen single on Tosi tarttuva täytebiisi 16, josta julkaistaan myös musiikkivideo.

– Suomen suurimmaksi musiikkivideotuotannoksi väitetty kuvaustyö jatkuu, jatkuu, jatkuu... Kuvauslokaatioita on kohta jo enemmän, kuin täyspitkässä Pekko Aikamiespoika -filkassa. Joku voisi pitää tätä suuruudenhulluutena tai mielisairautena, mutta mehän emme Jokua kuuntele, Raptori uhoaa Facebookissa.

Kuvauksien huipennus: Zombie-kohtaus hautausmaalla

Musiikkivideoon on satsattu kymmenen pitkää kuvauspäivää yli 20 lokaatiossa, ja rapryhmä rekrytoi Facebookin fanisivustonsa kautta satoja faneja avustajiksi kuvauksiin. Kuvaukset huipentuivat massiiviseen zombiekohtaukseen Hietaniemen hautausmaalla.

Videossa esiintyvät bändin ja fanien lisäksi kaksi suomalaista näyttelijää, Juha Veijonen ja Eero Saarinen.

Myös ohjaaja rekrytoitiin tuotantoon naamakirjan kautta: Videoteoksen ohjaa Markus Virpiö Also Starring -yhtiöstä, joka on yksi Suomen arvostetuimmista ja palkituimmista mainoselokuvaohjaajista. Ohjaaja sai innostuksen projektiin tehtyään The Virtaset -mielikuvitusbändin videot.

MTV3/Helmi

Lähde: Sony Music Entertainment Finland

Kuva: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.