Rapeat silakat

  • 800 g silakkafileitä
  • 1 l vettä
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl suolaa
  • 1 tl rakuunaa
  • valkopippurijauhetta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1-2 dl juustoraastetta
  • 1-2 kananmunaa
  • 1-2 dl hapankorppuja jauheena

Laita silakkafileet ostopakkauksesta suoraan marinointiliemeen (vesi, omenaviinietikka ja suola) ja jääkaappiin noin tunniksi. Poista fileistä nahka ja valuta niitä lävikössä.

Lado fileet laakeaan uunivuokaan mausteiden kanssa. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia. Lisää kalojen päälle kerma-munaseos ja juustoraaste. Ripottele pinnalle hapankorppujauhe. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja