Rantabaariin saapui uusi kasvo – uimaopettajana työskentelevällä tummalla kaunottarella on yhteinen menneisyys tutun hahmon kanssa

1:59
Uusi Rantabaari-näyttelijä Yasmin Ahsanullah paljastaa ensimmäiset yksityiskohdat hahmostaan

Uusi Rantabaari-näyttelijä Yasmin Ahsanullah paljastaa videolla, että hänen uudella hahmollaan on yhteyksiä erääseen vanhaan rantabaarilaiseen.

Rantabaarin uusi kausi alkaa vihdoin suoratoistopalvelu C Moressa 27. syyskuuta. Neljännellä kaudella sarjaan saapuu myös uusia kasvoja. Yksi heistä on 27-vuotias Yasmin Ahsanullah, joka on valmistunut näyttelijäksi viisi vuotta sitten.

– Opiskelin ja tein töitä Lontoossa. Muutin takaisin Suomeen pari vuotta sitten ja olen sen jälkeen työskennellyt freelancerina täällä, Ahsanullah kertoo taustoistaan MTV Uutisille.

Ennen Rantabaaria hän kertoo tehneensä Suomessa muun muassa lastenohjelmia, mutta tänä syksynä hänet on voinut bongata myös Ylen draamasarjasta Rahti, joka kertoo ihmissalakuljetuksesta.

Rantabaariin Ahsanullah saapuu uutena uimaopettajana – joskin jonkinlaisia yhteyksiä jo sarjan aiemmilla kausilla mukana nähtyihin hahmoihin on olemassa.

– Hän on hauska hahmo ja vähän sählä: Hänelle sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, näyttelijä kuvailee roolihahmoaan.

Rantabaarin kuvauksissa sen sijaan vältyttiin suuremmilta sählingeiltä ja myös helteinen sää suosi kuvauksia.

– Mutta kun roolihahmoni on tosiaan sellainen, joka kaikenlaista säheltää, niin välillä ehkä tuli kompuroitua ja sähellettyä jopa enemmän kuin käsikirjoituksessa luki. Suuremmilta haavereilta onneksi säästyttiin, Ahsanullah nauraa.

Uusi Rantabaari-näyttelijä Yasmin Ahsanullah kertoo videolla lisää yksityiskohtia roolihahmostaan. Minkälaisesta tyypistä on kyse ja kenen vanha tuttu hän on? Katso haastattelu!

Rantabaarin 4. kausi 27. syyskuuta alkaen vain suoratoistopalvelu C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja