Rannalta suoraan juhliin? Inspiroidu kesäisistä kauneusvinkeistä

Kesä tuo omat haasteensa onnistuneeseen meikkiin. Porottava aurinko ja meressä tai järvessä vietetyt aurinkoiset hetket eivät kuitenkaan oikealla suunnittelulla ole esteenä raikkaan kesäiselle lookille!

Kesähelteet, puistoissa ja rannoilla lorvitut lomapäivät, yön pikkutunneille venyvät juhlat ja hiekkainen ja suolainen iho kuuluvat suomalaisten kesään. Miten hiekkarannalle meren äärelle ja kesäiltojen juhliin kannattaa kaunistautua? Inspiroidu näistä kesäisistä kauneusvinkeistä ja lumoudu kokeilemaan alkavan kesän kunniaksi uusia ideoita.

Ideoita rantameikkiin

Rantameikki syntyy sävyttävästä kosteusvoiteesta, joka sisältää myös ihoa hellivän suojakertoimen. Huulilla ja silmissä kannattaa tavoitella luonnollisia sävyjä ja naturellia lookia. Pinkki, persikka, kulta ja pronssi saavat päivettyneen ihon hehkumaan.

Rannalla kannattaa välttää kaikkea tahmaista ja liian voidemaista, sillä ne keräävät hiekkaa ja likaa itseensä ja kärsivät nopeammin auringossa. Kovin paksut tuotteet saattavat myös valua kasvoille auringon paahteessa ja aiheuttaa kasvoille sotkun.

Näyttävät kynsilakat ovat oiva piristys kesäiseen rantalookiin. Sesongin aurinkoisista sävyistä jokainen löytää omaan käyttöön sopivimman rohkean kynsilakkasävyn, johon voi totutella ensin varpaankynsissä.

Rannalta raikkaana kesäjuhliin

Kesäiset juhlat heti rannalla vietetyn aurinkoisen päivän jälkeen luovat omat haasteensa lookille, jonka tulisi raikastua hetkessä. Hyvällä valmistelulla kuuman päivänkin jälkeen on kuitenkin mahdollista freesata oma tyyli illan juhlia varten.

Jos suunnistat suoraan rannalta juhlimaan, ota mukaan yksittäispakattuja, kasvoille tarkoitettuja puhdistuslappuja, joilla saat siistittyä kasvosi aurinkovoiteista ja päivän aikana iholle tarttuneesta liasta. Puhdistaminen tekee sekä hyvää iholle, että muuttaa kasvot hehkuvammiksi hikoilun jälkeen.

Auringonotosta ja rannalla vietetystä päivästä läikikkään ihon saa näyttämään jälleen kauniilta tasoittavalla meikkivoiteella ja sipauksella ruusuista poskipunaa. Huuliin sopii luonnollinen rajaus ja poskia tukeva kiilto, eivätkä kulmakarvatkaan tarvitse muuta kuin nopeaa harjausta vaikkapa kulmageelillä. Muista, että kauniit ja siistit kulmakarvat ovat usein upean ulkonäön lähtökohta!

Hajuvesi on niin ikään kuuman päivän pelastus illan juhlia silmällä pitäen. Suihkaus omaa mielituoksua vie mukanaan tunkkaisuuden ja täydentää kesäisen raikkaan lookin.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähteet:Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja