Mainos

Voiko ensisilmäyksellä rakastua? Miehet kertovat kokemuksistaan: "Aion pyytää häntä vaimokseni"

Amerikkalaismiehet kertovat kokemuksistaan rakkaudesta ensisilmäyksellä.

Uskovatko miehet rakkauteen ensisilmäyksellä? Women's Health -sivuston haastattelemat amerikkalaismiehet paljastavat hetket, jolloin rakastuivat naiseen ensinäkemältä.

Näin miehet kertoivat:

"Voi luoja"

"Kun olin collegessa, näin erään tytön ruokalassa, ja minulle tuli "voi luoja" -fiilis. En puhunut hänelle heti, mutta selvitin, kuka hän oli ja etsin hänet Facebookista. Meillä oli yhteisiä ystäviä, ja yksi ystävistäni asui hänen asuntolassaan. Se ystävä järjesti ryhmähengailun, mutta olin hermostuneempi kuin koskaan ennen elämässäni. Me hädin tuskin puhuimme. Jälkeenpäin lähetin hänelle viestin ja pyysin häntä ulos. Kerroin olleeni liian hermostunut pyytääkseni kasvotusten. Se toimi. Olemme edelleen yhdessä. Aion pyytää häntä vaimokseni, joten toivotaan, että se sujuu hyvin."
– Matt, 28

Tinder-romanssi

"Lasketaanko Tinder? Minusta pitäisi. Vakavin parisuhteeni ja ainoa kerta, kun voin sanoa olleeni rakastunut, oli, kun näin tytön tuossa sovelluksessa muutama vuosi sitten. Luin tiedot hänen profiilistaan ja varmistin, että sisällytin sen kaiken hänelle laittamaani viestiin. Tarkistin puhelintani jälkeenpäin jatkuvasti toivoen matchia. Hän laittoi minulle viestiä, ja olimme yhdessä yli vuoden. Erosimme muutama kuukausi sitten. En tiedä, uskoinko rakkauteen ensisilmäyksellä ennen hänen näkemistään, mutta se sai minut uskomaan. Ehkä se tapahtuu joskus uudelleen."
– Julian, 25

Työpaikkaromanssi

"Kävelin uuteen työpaikkaani ensimmäisenä päivänäni, ja rakastuin naiseen, joka istui kahden tuolin päässä minusta. En tehnyt asialle mitään niinä kahdeksana kuukautena, jotka työskentelimme yhdessä sanomalehdessä, mutta meistä tuli hyviä ystäviä. Kun hän siirtyi toiseen lähistön toimistoon, puhuimme silti jatkuvasti ja vietimme aikaa yhdessä, kun pystyimme. En ajatellut, että siitä koskaan tulisi mitään, mutta kun otin vastaan toisen työn toisessa osavaltiossa, siitä tulikin jotain. Läksiäisissäni aloimme pitää toisiamme kädestä pöydän alla. Sinä iltana harrastimme seksiä. Aloitimme etäsuhteen, mutta lopulta asiat murenivat. Hän ei halunnut muuttaa sinne, missä olin, enkä minä halunnut jättää työtäni. Joskus rakkaus ei voitakaan kaikkea."
– Mitch, 29

"Leukani loksahti"

"Eräänä iltana olin humalassa kotibileissä, kun leukani loksahti tämän tytön kävellessä sisälle. En puhunut hänen kanssaan paljonkaan sinä iltana, mutta päätin tekeväni mitä vain nähdäkseni hänet taas. Tekstasin äidilleni, ja kerroin tavanneeni tytön, jonka kanssa menisin naimisiin. Sitä ei loppujen lopuksi tapahtunut, mutta me kyllä rakastuimme. Emme ole enää yhdessä, mutta en usko lakanneeni koskaan rakastamasta häntä kokonaan."
– Allen, 30


***

10:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.