Rakastunut Harry Potter -tähti: Olen huono poikaystävä

Harry Potter alias Daniel Daniel Radcliffe paljastaa miten onnellinen on löydettyään tyttöystävänsä, joka rakastaa häntä omalaatuisesta luonteesta huolimatta.

Näyttelijä Daniel Radcliffe, 22, saattaa olla monen tytön unelmapoikaystävä, mutta Harry Potter -tähti paljastaa, ettei osaa deittailla.

– Vihaan deittailua, sillä olen niin huono siinä. En ole koskaan tiennyt mikä on sopivaa käytöstä, esimerkiksi millä treffeillä voin yrittää suudella tyttöä, Radcliffe kertoo Parade-lehdessä.

Radcliffe tapasi tuotantoassistentti Rose Cokerin viimeisen Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset -elokuvan kuvauksissa. Pari on seurustellut siitä lähtien, vaikka alkuun treffailu ei sujunut täysin odotusten mukaan.

– Kun yritin treffeillä suudella Rosieta ensimmäistä kertaa, menetin viime hetkellä hermoni ja päädyin suutelemaan hänen niskaansa. Se on aika intiimi paikka suudella jotakuta toisilla treffeillä. Onneksi hänestä se oli hassua.

Tyttöystävä ymmärtää tähden omalaatuisuuden

Parisuhde kukoistaa, mutta nuori tähti näyttelijä myöntää, ettei häntä ole välttämättä helppo rakastaa.

– Jonain päivinä olen hyvä poikaystävä ja toisina päivinä olen todella huono. Olen sottainen ja puhun lakkaamatta. Minulla on monia pakkomielteitä, Radcliffe paljastaa.

Näyttelijä kertoo, että onneksi tyttöystävä jaksaa aina kuunnella häntä ja rakastaa häntä kaikista kummallisista luonteenpiirteistä huolimatta.

– Rosien kanssa jokainen päivä on parempi kuin edellinen. Luulen, että siitä kaikessa on kyse: täytyy löytää ihminen, joka tekee sinusta onnellisemman kuin koskaan kuvittelit olevasi.

Radcliffen tähdittää seuraavaksi elokuva The Woman in Black, joka julkaistaan helmikuussa 2012.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Parade

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja