Rakastetun maajoukkuetoverin muisto elää – suomalaishiihtäjät surunauhoissa Rukalla

Krista Pärmäköski on valmistautunut maailmancupin starttiin Lapin lumisissa maisemissa:"Odotan itseltäni viikonloppuna hyviä suorituksia" 4:03
Krista Pärmäkoski MTV Urheilun haastattelussa Rukan-kisojen aattona.

Suomen maastohiihtomaajoukkue kilpailee Rukan maailmancupin perjantain sprinteissä surunauhojen kanssa kesällä menehtyneen Mona-Liisa Nousiaisen muistoksi.

36-vuotiaana viime heinäkuussa pitkäaikaiseen sairauteen menehtynyt Nousiainen muistetaan varsinkin erityisesti kovana sprinttihiihtäjänä. Hän voitti uransa aikana kaksi maailmancupin osakilpailua talvella 2013.

– Vuosikausia Monan työyhteisönä oli hiihtomaajoukkue, joten elokuussa kokoonnuimme yhteen muistelemaan häntä Vuokatissa. Surun keskeltä nousi kiitollisuus ja ilo Monan persoonasta ja toiminnasta. Mona rakasti elämää isosti ja siihen on meidätkin kutsuttu, kisapappi ja maajoukkueen pitkäaikainen tuki Leena Huovinen toteaa tiedotteessa

Perinteisen sprittien lisäksi Rukan minikiertueella hiihdetään 10 ja 15 kilometrin perinteisen matkat lauantaina sekä vapaan hiihtotavan takaa-ajot sunnuntaina. 

Lue myös:

    Uusimmat