Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Rakastettu Salkkarit-pahis poistuu sarjasta hurjan onnettomuuden jälkeen – näyttelijältä lohdullinen viesti faneille: "Ei tämä lopullista ole"

18:16
Katso myös Salattujen elämien vastaavan tuottajan haastattelu! Marko Äijö paljastaa, miksi näin lohduttomaan juonenkäänteeseen päädyttiin.

Sami Uotilan näyttelemän Aki Nikkisen piti jättää Pihlajakatu hahmon häitä seuraavan rajun käänteen jälkeen, mutta suunnitelmaan tuli odottamaton muutos.

Salatut elämät -sarjan kausi starttaa jälleen totuttuun tapaan dramaattisissa tunnelmissa maanantaina 3.8.

Lisäksi sarjassa nähtiin kevään viimeisessä jaksossa pitkästä aikaa häät, kun Aki ja Camilla sanovat toisilleen "tahdon" ylväissä puitteissa Helsingin tuomiokirkossa. Tämän jälkeen tuore aviopari poistuu kirkolta helikopterikyydillä.

Samalla myös molempien hahmojen näyttelijät Nora Rinne ja Sami Uotila olivat alkuperäisen suunnitelman mukaan jättämässä sarjan.

– Ei tämä lopullista ole, Uotila sanoi salaperäisesti MTV Uutisten haastattelussa maaliskuussa, kun näyttävät kohtaukset Helsingin ydinkeskustassa oli juuri kuvattu.

Tilanne muuttui kuitenkin odottamattoman nopeasti, kun koronapandemia peruutti miehen keväälle ja kesälle suunnitellut muut työt ja harjoitukset Helsingin kaupunginteatterissa ja Lappajärven kesäteatterissa. Muutosten seurauksena Uotila palasi takaisin Salkkareiden-kuvauksiin jo toukokuussa.

– Paletti oli hieno: maaliskuussa tehtiin Salkkareita, huhti–toukokuu oli varattu Helsingin kaupunginteatterin harjoituksille ja kesä–heinäkuun piti mennä kesäteatterissa. Elokuussa oli tarkoitus vetää kaupunginteatterin esitys maaliin ja syyskuun alussa palata Salkkareihin, mutta sehän meni ihan peballeen, Uotila kertoi toukokuun lopulla muuttuneesta työtilanteestaan.

– Edessä näytti olevan kolmen kuukauden työttömyys, kun kaupunginteatterin harjoitukset siirrettin heinäkuulle, eli kesäteatterin päälle ja kesäteatteriduuni peruuntui sitten minun osaltani ja koronatilanteen kehittymisen takia myöhemmin kokonaan, hän kertaa.

Uotila ilmoitti muuttuneesta tilanteestaan Salkkareiden tiimille.

– Onneksi meillä on ihana kirjoitustiimi ja mahtava tuottaja Marko Äijö, jotka sitten saivat kirjoitettua Aki Nikkisen takaisin sarjaan hetkeksi, toukokuussa kuvauksiin palannut Uotila kiittelee.

Akin käänteet ilahduttavat

Mitä Aki Nikkisen käänteisiin tulee, Uotila kertoo olevansa iloinen Akin ottamasta askeleesta Camillan kanssa ylä- ja alamäkien jälkeen.

– Pitkäkestoisia suhteita ei ole sarjassa viime aikoina ehkä niin paljon vaalittu, joten minun ja Noran mielestä oli hienoa, että saatiin vihdoin asia vietyä roolihenkilöiden kannalta näinkin hienoon pisteeseen, hän kiitteli.

– Me näyttelijät voimme hyvin rajallisesti vaikuttaa käsikirjoitukseen, mutta tämä on yksi asia, josta me Noran kanssa pääsimme sanomaan mielipiteemme, kun meillä oli tilaisuus keskustella käsikirjoitusosaston kanssa, Uotila paljastaa.

Näyttelijän mukaan kauden huipennuksessa nähtävissä näyttävissä erikoiskohtauksissa on aina oma tunnelmansa, vaikka valmistautuminen ei sikäli poikkeaisikaan normaalista.

– On se aina kivaa vaihtelua. Kivoissa lokaatioissa tulee aina spesiaali vivahde.

Salatut elämät palaa MTV3-kanavalle 3.8. alkaen uusin jännittävin jaksoin!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja