Rajusti treenannut Mike Tyson sai sairauskohtauksen lentokoneessa

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson, 57, sai lentokoneessa sairaskohtauksen, joka vaati ensiapuhenkilökuntaa paikalle välittömästi laskeutumisen jälkeen. 

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson on saanut sairaskohtauksen lennolla Miamista Los Angelesiin. Tysonin tiedottajan mukaan Rauta-Mike alkoi kärsiä pahoinvoinnista ja huimauksesta puoli tuntia ennen laskeutumista.

Lennolla oli ennen laskeutumista kyselty, olisiko matkustamossa lääkäriä paikalla.

– Hän arvostaa lääkintähenkilökuntaa, jotka tulivat auttamaan häntä, Tysonin leiristä kuvaillaan.

Tysonin saamat oireet johtuivat hänen edustajansa mukaan mahahaavasta.

Tysonin on kerrottu harjoittelevan tosissaan valmistautuessaan tulevaan nyrkkeilyotteluun somevaikuttaja Jake Paulia, 27, vastaan. Kaksikon on määrä kohdata toisensa mediaspektaakkelissa 20. heinäkuuta Arlingtonissa Texasissa, mutta vielä ei ole selvää vaikuttavatko Tysonin terveysongelmat ottelun toteutumiseen.

Tysonin on kerrottu suhtautuvan harjoituskauteen tosissaan, ja hän on jopa vannonut pidättäytyvänsä kannabiksesta otteluun valmtautuessaan.

Tysonin ja Paulin välisestä näytösottelusta on kaavailtu kahdeksaneräistä, 14 unssin rukkasilla nyrkkeiltävää ammattilaistyylistä kohtaamista ilman pääsuojia. Ottelu ei kuitenkaan virallisesti täytä ammattilaisnyrkkeilylle asetettavia kriteerejä.

Lue myös:

    Uusimmat