Mainos

Rajua kritiikkiä vartalostaan saanut nainen vastaa niille, joiden mielestä hän ei ansaitse poikaystäväänsä: "Se ei ole epänormaalia tai fetissi"

Julmiakin kommentteja yhteiskuvastaan saanut bloggari julkaisi vastauksen kaikille niille, jotka ovat kritisoineet hänen parisuhdettaan epänormaaliksi. 

Uudenvuodenaattona bloggari Melissa Gibson julkaisi kyseiselle päivälle hyvin tyypillisen kuvan hellästä suudelmasta poikaystävänsä Jonathanin kanssa. Toisin kuin monet muut samaa aihetta esittelevät kuvat, Gibsonin jakama kuva ei herättänyt ihmisissä ihastusta – päinvastoin. Vaikka kuva esittää tavallista pariskuntaa, se oli joillekin ihmisille liikaa.

Eräässä kommentissa naista haukutaan lihavaksi, ja häntä kehotetaan menemään kuntosalille ja syömään paremmin.

– Polttaisin mieluummin kuin olisin kokoasi, eräässä kommentissa todetaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yksi kommentoija meni haukuissaan jopa niin pitkälle, että hänen mukaansa nainen ei ansainnut hoikkaa poikaystäväänsä. Hän jopa epäili, että miehellä saattoi olla fetissi lihavia naisia kohtaan.

Aito rakkaus on asia, joka merkitsee eniten

Kuvaan tulleiden kommenttien myötä Gibson päätyi julkaisemaan toisen kuvan hänestä ja poikaystävästään vastauksena kaikille niille, jotka olivat pahoittaneet mielensä heidän edellisestä yhteiskuvastaan.

– Kun otat kuvan kimaltelevassa mekossa rakastava mies rinnallasi, se saa ihmiset kommentoimaan vartaloasi, kyseenalaistamaan parisuhdettasi ja tuomitsemaan hänen rakkautensa sinua kohtaan, Gibson kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Me olemme täsmälleen se, mitä molemmat meistä haluavat. Ja arvaa mitä, vartalomme ovat osa tätä. Se ei ole epänormaalia tai fetissi. Se on yksinkertaisesti luonnollista.

Vastauksessaan nainen kuvailee vuotta 2018 rakkauden vuodeksi, jolloin painon, iän tai muidenkaan merkityksettömien asioiden ei saisi antaa määritellä tunteita. Gibsonin mukaan heidän suhteensa tuntuu heistä oikealta, ja se on ainoa asia, joka merkitsee.

– En pelaa enää peliänne. En pelaa säännöillänne, nainen toteaa. 

Lähde: Mirror

***

10:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.