Raju video leviää netissä – tunnettu näyttelijä kuristaa naista

Videolla esiintyvän miehen kerrotaan olevan Yhdysvaltalainen näyttelijä Ezra Miller.

Viime viikonlopussa internetissä levisi ihmeellinen video, jossa mies kuristaa naista. Videolla esiintyvä mies näyttää erehdyttävästi näyttelijä Ezra Milleriltä, joka tunnetaan elokuvista ja sarjoista. Internetissä on spekuloitu, onko video aito, vai näytelty.

Nyt Variety-lehti kuitenkin kertoo, että kahvilassa tapahtunut välikohtaus on tosi ja videolla esiintyvä mies olisi Miller. Millerin edustajat eivät ole kommentoineet tapaukseen liittyen mitään. 

Tilanne tapahtui Prikið Kaffihús -nimisessä kahvilassa Reykjavikissa, Islannin pääkaupungissa vajaa viikko sitten. Varietyn mukaan Miller käy kahvilassa aina vieraillessaan kaupungissa. 

Videolla esiintyvän miehen, jonka väitetään olevan Miller, oli lähteen mukaan käyttäytynyt tylysti, kun fanit yrittivät tulla juttelemaan hänelle. Tilanne kärjistyi, kun Miller hermostui erityisesti yhdelle fanilleen. 

Videolla, jota on katsottu yli 4,5 miljoonaa kertaa, mies sanoo: "Haluatko tapella", ennen kuin tarttuu naista kurkusta ja työntää hänet maahan.

Miller on tullut tunnetuksi Poikani Kevin ja Elämäni Seinäruusuna -elokuvista. Hänet tunnetaan myös Justice League ja Ihmeotukset -elokuvsarjasta. 

LÄHDE: Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja