Raju erosotku taustalla – Pakarinen jaksoi hymyillä Tangomarkkinoilla: Keskityn uraani

Lähes parikymmentä vuotta kestäneestä avoliitostaan lähtenyt tangokuningatar Heidi Pakarinen esiintyi Tangomarkkinoiden avajaisissa.

Seinäjoella järjestettävän laulutapahtuman keskiviikkoinen avajaissää oli yhtä harmaa kuin tänään paikan päällä esiintyneen Heidi Pakarisen mieli.

Rankassa julkisuuspyörteessä viime päivät ollut vuoden 2013 tangokuningatar erosi yllättäen avomiehestään, oopperalaulajasta ja vuoden 1992 tangokuninkaasta Mika Pohjosesta. 

Pari ehti olla yhdessä peräti 19 vuotta, ja kihloissa vuodesta 2005.

Julkisuusmyllytyksestä huolimatta tangotapahtumassa esiintynyt Pakarinen jaksoi hymyillä ja antaa yleisölle kaikkensa. 

–Ei pelottanut astua yleisön eteen, päinvastoin. Nautin niin paljon esiintymisestä, ja täällä tunnelma on todella hyvä. Vastaanotto on ollut todella lämminhenkinen,  Pakarinen kuvaili tuoreeltaan tunnelmiaan MTV.fi:lle.

Yllättävän erouutisen vuoksi kovassa mediapommituksessa viime päivät ollut Pakarinen kertoo, että haluaa keskittyä uraansa ja keikkailuun, ja jättää erosotkut taakseen. 

–Nyt kun olen täällä, tuntuu hyvältä. Odotan innokkaasti tulevia esiintymisiä, yleisöstä energiaa ammentanut  laulaja kommentoi. 

Lähes parikymmentä vuotta yhdessä olleet Pakarinen ja Pohjola shokeerasivat yllättävällä erouutisellaan vain päiviä sitten. Pakarinen paljasti MTV.fi:lle viime viikolla, että  viimeiset kahdeksan viikkoa ovat olleet yhtä myllerrystä.

– Ero oli hyvin pitkälti minun päätökseni. Suhde ei ole voinut parhaimmalla tavalla pitkään aikaan. Tässä on ollut kaikenlaisia yllättäviä tapahtumia, Pakarinen muotoili.

– Ottaahan tämä voimille. Olen aika tunteellinen ja herkkä ihminen, joten totta kai tällaiset asiat vaikuttavat paljon, Pakarinen totesi.

Myöhemmin myös Pohjola lähetti julkisuuteen tiedotteen, jossa avasi eron taustoja sekä kiisti lehdissä spekuloidun kolmannen pyörän olemassaolon.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja