Radiotähdille törkeää palautetta painosta – "Jonkun paha olo ryöpsähtänyt ilmoille"

Radio Novan juontajat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka saivat rankkaa arvostelua ulkonäöstään Emma Gaalan jälkeen.

Radio Novan juontajat Minna Kuukka ja Aki Linnanahde nähtiin lauantaina 3. helmikuuta Emma Gaalassa. Radiotähdet saivat maanantaina töihin palatessaan tiukan palautteen, jonka mukaan kaksikon olisi syytä laihduttaa. Linnanahde julkaisi kuvan palautteesta omalla Instagram-tilillään.

– Kannattaisko teidän molempien laihduttaa? Gaalaa kun katsoi, niin myötähäpeä oli suuri. Akilla 2 numeroa liian pieni puku päällä ja Minnalla armoton teltta. Tehkää jotain jos meinaatte julkisuudessa pyöriä, palautteenantaja kommentoi. 

Palautteen antanut henkilö toimii nimettömänä ja on saanut itse kovaa arvostelua kuvan kommenteissa. Muun muassa palautteessa olleet kirjoitusvirheet ovat saaneet kritiikkiä, kuin myös sen viesti. 

– Pitää vissiin lähteä lenkille. Olis nimittäin tarkoitus pyöriä julkisuudessa jatkossakin radio-, televisio- ja kirjoitustöiden puitteissa, Linnanahde kommentoi palautetta itse kuvatekstissään.

Monet kommentoijat ovat osoittaneet tukensa Linnanahteelle ja Kuukalle. Useat paheksuvat rankkaa palautetta toisten ulkonäöstä.

– Onneksi ei ole julkisuuden henkilö. Jonkun paha olo ryöpsähtänyt ilmoille, eräs kommentoija kirjoittaa.

Tukensa radiojuntajia kohtaan osoitti myö muusikko Reino Nordin, joka kommentoi palautetta humoristisella tyylillään.

– Jos aikoo pyöriä julkisuudessa on parempi olla pyöreä, sillä kaikki pyöriminen luonnollisesti on kitkattomampaa mitä vähemmän kulmia esim. Akin kaltaisessa pyöriäisessä on. Kaverilla on tässä väärää faktaa nyt selvästi, Nordin kirjoittaa.

45:27

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja