Radion tähtipariskunnan yhteinen ohjelma loppui – Iida Ketolalla edessä tuumaustauko

Yhteistä radio-ohjelmaa syksyn NRJ-kanavalla vetänyt pariskunta Iida Ketola ja Renne Korppila suuntaavat Malagaan joulunviettoon.

NRJ:n syksyn aamuohjelma NRJ:n Aamu, Iida ja Renne kuultiin viimeistä kertaa tänään keskiviikkona. Ohjelmaa veti pariskunta Renne Korppila ja Iida Ketola, niin sanottuna kolmantena pyöränä lähetysstudiossa hääri Alexander Eklund.

Jo lähes kymmenen vuotta NRJ:n taajuudella juontanut Korppila oli aiemmin vannonut, ettei tule työskentelemään oman kumppaninsa kanssa.

– Tämä on ainutlaatuinen ihmiskoe radiossa, Renne pohti ohjelmasta lähetetyssä tiedotteessa alkusyksyllä.

Viikkoa ennen viimeistä lähetystä Iida Ketola purki tuntojaan Iltalehden sivuilla julkaistavassa blogissaan.

– Valehtelisin, jos väittäisin, ettei ois haikeeta, tai ettei missään tuntuisi. Tää on ollut niin superkivaa työtä, että tyhmähän oisin, jos en edes vähän surisi sen päättymistä. Tää kuukausiliksa, kahdeksan tuntiset työpäivät, vastuu vain yhden osaamisalan tehtävistä on kyllä ollut hyvin herättelevää. Tällaista työnteon ehkä kuuluisi olla. Ja tällaisena haluaisin ehkä työni tehdä/kokea, Ketola kirjoitti.

– Katsotaan mitä tuo alkuvuoden mietiskely ja pysähtyminen tuo tullessaan. Tuleeko vuodesta 2016 elämäni paras, elämäni kauhein vai jotain siltä väliltä. Jännittävää!

Ketola ja Korppila lähtivät viimeisen aamushow'nsa jälkeen viettämään joulua Malagaan.

Ketolan Instagram-päivityksistä selviää, että Renne jatkaa juontohommia NRJ:llä, mutta Iida ei.

Lue myös:

    Uusimmat