Radiojuontaja hämmästeli huulipunan käyttöä työpaikalla – sai aikaan kommenttiryöpyn: "Tässä ei ole mitään järkeä"

Radiojuontajan laukoma seksistinen kommentti sai aikaan raivoa somessa. Juontaja huomautti pian, että suurin osa ihmisistä oli tulkinnut kommentin väärin. Miehen hämmennystä herättäväneestä kommentista kertoo muun muassa uutissivusto Mirror

Stefan Molyneux on kanadalainen radiojuontaja, jolla tuntuu olevan voimakas mielipide asiaan kuin asiaan – eikä hänen kannanottonsa ole aina harkituimmasta päästä.

Twitterissä aktiivinen media-alan osaaja sohaisi hiljattain lausunnollaan muurahaispesään. Miehen kommentti sai nimittäin aikaan raivoisan ja yli 10 000 kommentin viestitulvan.

Huulipuna haitaksi työpaikoilla

– Niin outoa. Tiesitkö, että naisten huulipuna simuloi seksuaalista kiihottumista? Stefan aloittaa pähkäilevän kirjoituksensa.

Mielenkiinnon herättävän kysymyksen jälkeen Stefan jatkaa aiheesta erikoisella esimerkillä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Voitko kuvitella miehen, joka saapuu bisnestapaamiseen housuissa pullottavan ison seisokin kanssa? Ja silti huulipuna on täysin sallittu yritysmaailmassa, hän jatkaa. 

"Tässä ei ole mitään järkeä"

Twitter-käyttäjät eivät aivan saaneet kiinni siitä, mitä radiojuontaja haki hämmentävällä kirjoituksellaan.

– Hei jätkä, mitä h*lvettiä sinä tarkoitat, yksi kysyi tyrmistyneenä.

– Tässä ei ole mitään järkeä, toinen komppasi.

Stefanin näkemykselle ei juurikaan puolustajia löytynyt. Sen sijaan kommentoijissa oli niitä, jotka laukoivat Stefanille samalla mitalla takaisin. Osa kommenteista oli varsin onnistuneita iskuja miehen vyön alle.

– ”Stimuloi seksuaalista kiihottumista” on jotain sellaista, jota vaimossasi tapahtuu, kun kosketat häntä, eräs huomautti.

– Sinulla taitaa olla liikaa aikaa pohtia tällaisia asioita sillä välin, kun et pääse sänkyyn kenenkään kanssa, eräs vihjaili.

Kompromissi: kielletään kaikki?

Osa huomautti, että siinä, missä punahuulet saattavat saada verenkierron vilkastumaan miesten alapäässä, myös miesten asiallinen pukeutuminen voi saada naisten jalat veteliksi.

– Oikeudenmukaisuuden nimissä: kravatti voidaan luokitella myös seksuaaliseksi ilmaisumuodoksi. Se on kuin jättimäinen nuoli, joka osoittaa haaroihin, yksi heitti vasta-argumenttina.

Toisilla Stefanin julkaisu meni todella ihon alle. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tiesitkö, että punainen väri lisää miesten viehätysvoimaa? Kielletään punaiset kravatit, punaiset autot ja sukat. Hittoon koko punainen väri, TONI TONE -niminen Twitter-käyttäjä aloitti kommenttinsa.

– Itse asiassa, taloudellinen menestyminen tiettävästi stimuloi naisten kiihottumista. Joten, riko kalliit kellosi, mene julkisilla töihin ja ulosmittaa asuntosi, jotta me naiset voimme elää asian kanssa, hän jatkoi sanailuaan.

Kyse olikin lukuvirheestä

Lopulta kuitenkin selvisi, että ihmisten raivoaminen oli osittain aivan turhaa. 

Suurin osa radiojuontajan julkaisuun reagoineista oli virheellisesti lukenut "lipstick stimulates" (suom. huulipuna stimuloi), vaikka juontajan julkaisussa luki "lipstick simulates" (suom. huulipuna simuloi).

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Niin monelle ihmiselle yksi puuttuva t-kirjain on liikaa perustason ymmärtämiselle, Stefan kommentoi muutama päivä kohun jälkeen.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat