Vastaisitko tähän kosintaan kyllä? Maajussi pujotti kihlasormuksen kyseenalaiseen paikkaan

Helsinki-Vantaan lentokentällä nähtiin romanttinen kosinta 2:02
Helsinki-Vantaan lentokentällä nähtiin romanttinen kosinta – katso kuinka kosijan kävi!

Maanviljelijän "hävytön" kosinta jakaa mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Vastaisitko sinä tähän erikoisella tavalla toteutettuun kosintaan kyllä?

Kosinta on monelle pariskunnan suhteessa herkkä ja ikimuistoinen merkkipaalu. Kosija haluaa tavallisesti yllättää paremman puoliskonsa romanttisesti ja suunnittelee kosinnasta pariskunnan näköisen hetken.

Joskus kuitenkin ajatuksen tasolla toimivaksi koettu idea ei ole sinne päinkään käytännön tasolla.

Tämän farmarin kosintaidea on… Noh, omalaatuinen.

Ensivilkaisu saattaa hämätä

Siinä, missä brittiläismiehet Chris Gospel ja Sion Thomas päättivät kumpikin tahoillaan kosia mielitiettyään kirjoittamalla tärkeän kysymyksen lehmiensä kylkeen, tämä sankari vei kosinnan astetta härömmälle tasolle.

Maajussi nimittäin pujotti hankkimansa kihlasormuksen lehmän utareen ympärille. Toteutusta voi tuskin hehkuttaa kuvan muodossa missään, sillä se saattaa nopealla vilkaisulla tuoda mieleen jotain aivan muuta kuin karjaeläimen nännin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä sormus ja koko kuva hävettävät minua, Facebookissa kuvan julkaissut nainen toteaa.

– Tämä tyyppi on farmari. Se ei siltikään selitä hänen huonoa makuaan. Ja kuuluuko tätä pitää nännirenkaana? Jos kerran minut on pakotettu katselemaan tätä hölynpölyä, vien kaikki muutkin rappiolle kanssani, Facebookissa kosintakuvan jakanut nainen kirjoittaa pettyneenä.

Naisen sormen koko mietitytti

Kuten arvatakin saattaa, kosinta herätti ihmisissä monenlaisia mielipiteitä.

– Kuka edes ajattelee, että tuo voisi olla hyvä idea, yksi kysyi.

– Tämä on pahin asia, jonka olen eläessäni nähnyt, yksi kuvaili ällötystään.

– Herranjumala, kuinka iso sinun sormesi on, jos sormuksesi mahtuu urateen ympärille? Ja miehelle tiedoksi: olisi ollut monia parempiakin tapoja osoittaa harjoittavasi maitotaloutta, toinen vinkkasi.

Kätyrin hyvinvointi huolettaa

Sen lisäksi, että moni oli pettynyt romanttista kosintaa odottaneen naisen puolesta, moni oli huolissaan suurta roolia kosintahetkellä näytelleestä lehmästä.

– Tämä on todella ällöttävää. Tuo eläin ei ansaitse olla hyväksikäytettynä muodin vuoksi, eräs kommentoi närkästyneenä.

– Tuollainen pitäisi luokitella eläinrääkkäykseksi, toinen komppasi.

Vaikkei farmarin kosinta ollut välttämättä kaikkein fiineimmästä päästä, se oli ainakin ikimuistettava. Ja jos oikein pinnistelee, sen toteutustavasta saattaa löytää hippusellisen maalaisromantiikkaa.

Video: Toisilta kosinta luonnistuu huomattavasti romanttisemmissa merkeissä – Helsinki-Vantaan lentokentällä nähtiin rakkaudentäyteinen kosinta!

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, Mirror, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat