Mainos

Pyydettiinkö sinulta taas nakukuvia? Tässä täydellinen vastaus paljasta pintaa ruinaaville

Erityisesti nettideittaillessa saattaa herkästi törmätä niin kutsuttuihin nakukuvien ruinaajiin. Eräs nainen keksi loistavan vastauksen alastonkuvaa hamunneelle miehelle.

Tinder-käyttäjät sen tietävät: nakukuvien pyytelijöiltä ei voi välttyä. Viaton keskustelu voi päätyä yllättävänkin nopeasti siihen pisteeseen, että sinua pyydetään lähettämään paljasta pintaa.

Jos nakukuvaasi ruinaavalla tyypillä on iPhone, tämä yksinkertainen jekku saa heidät harkitsemaan uudelleen, pyytelevätkö muilta kuvia. Siis heti, kun he vain tajuavat, että heitä on jymäytetty. 

Seuraavan kerran, kun sinulta pyydetään alastonkuvaa, lähetäkin lataussymbolin kuva. Näin toisessa päässä luullaan puhelimen vain lataavan lähettämääsi tyrmäävää kuvaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen lähettänyt hänelle kuvan lataussymbolista eikä hän vieläkään ole tajunnut", naureskeli eräs tätä kekseliästä kikkaa käyttänyt nainen.

Vastaavan latauskuvan voi helposti hakea Googlen kuvahaun syövereistä tai vielä parempi: lähetä hänelle latausmerkki gif-muodossa. Silloin pyöriminen ei lopu koskaan ja olet entistä uskottavampi.

Video: Näin miehet mokailevat yöelämässä.

Lähde: Mashable


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.