Mainos

Puutarhapäivät tänä vuonna teemalla ''Puutarhan lumoa''

Toukokuun 14.-15. vietetään taas Puutarhapäiviä ympäri Suomea. Puutarha-alan yhdistykset, seurat, yritykset ja kaupungit ja kunnat järjestävät silloin useita puutarha-aiheisia tapahtumia omalla paikkakunnallaan.

Tänä vuonna päivien teema onPuutarhan lumoa. Se kertoo osaltaan siitä, millainen elämysten ja positiivisten tunteiden lähde puutarha on. Puutarhapäivien tavoitteena onkin saada suomalaiset kiinnittämään hetkeksi huomionsa puutarha-asioihin ja ympäristönsä vihreyteen – iloisissa ja keväisissä merkeissä.

Puutarhan lumo on inspiroinut puutarhaväkeä hyvin erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Toukokuussa Puutarhapäiviä vietetään kymmenissä toritapahtumissa, myyjäisissä, näyttelyissä ja alan liikkeissä. Luvassa on muun muassa taimienvaihtoa, neuvontaa, avoimia ovia alan yrityksiin, kilpailuja, tarjouksia ja muuta mukavaa.

Tapahtumat listattu nettiin

Tuorein tieto Puutarhapäivien koko tapahtumakirjosta löytyy Internetistä osoitteesta www.puutarhaliitto.fi/puutarhapaiva.html. Lista on jaoteltu alueittain, joten siitä löytyvät helposti oman lähiseudun puutarhatapahtumat.

Puutarhapäivän tapahtumalista on vain osa totuutta. Kannattaa kysellä oman paikkakuntansa puutarha-ammattilaisilta, alan yrittäjiltä ja yhdistyksiltä, miten he Puutarhapäivää juhlistavat. Monet puutarhat ottavat vastaan vieraita ja tarjoavat liikkeissään erilaisia Puutarhapäivän tarjouksia.

On myös hyvä pitää mielessä, että koska kevät tulee eri osiin maatamme hiukan eri aikaan, sijoittuu osa tapahtumista myös muille päiville kuin 14.-15.5.

Lisätietoja Puutarhapäivästä: puutarhaliitto@puutarhaliitto.fi

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.