Mainos

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen sketsihahmostaan: "Teen aika katkeria naishahmoja"

Putouksen näyttelijä Pilvi Hämäläinen muistelee hetkeä, jolloin ajatus tuoreesta sketsihahmosta, Tuija Erosesta syntyi.

Lauantai 20. tammikuuta oli näyttelijä Pilvi Hämäläiselle suuri päivä, sillä tuolloin supersuositun Putouksen uuden kauden sketsihahmokilpailun hahmot paljastettiin. Pilvi muistelee MTV.fi:n haastattelussa, millaisella hetkellä ajatus katkerasta, eronneesta sketsihahmosta, Tuija Erosesta, syntyi.

– Olin kävelyllä ja mieleeni tuli se, mitä Tuija ensimmäisessä jaksossa sanoikin, että: "Se, mikä ei tapa, aiheuttaa keskivaikean masennuksen ja yöllisen punaviininhuuruisen avautumisen Facebookissa, joka ylittää kunnianloukkauksen kynnyksen ja ennen kuin huomaatkaan, niin olet matkalla poliisikuulusteluihin", Pilvi muistelee.

– Ajattelin, että tässä nyt ehkä voisi olla jotain, mistä minulla saattaisi tulla enemmänkin tekstiä. Sitten totesin, että nyt on vaan pakko lyödä lukkoon ja nyt se on sitten tämä, näyttelijä kertoo.

Eronen otettiin kotikatsomoissa lämmöllä vastaan – samoin kuin Pilvin edellisen Putous-kauden sketsihahmo Aina Inkeri Ankeinenkin. Näyttelijä itse näkee hahmoissaan tiettyjä yhtäläisyyksiä.

– Huomasin, että näköjään minä teen aika katkeria naishahmoja. Aina päädyn sellaiseen loppujen lopuksi. Se on näköjään se minun luonteeni, Pilvi nauraa.

Katso videolta Pilvi Hämäläisen taidonnäyte Tuija Erosen roolissa!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja