Putous-juontaja Christoffer Strandbergin ja puolison haaveet kävivät toteen – hankkivat oman talon: "Nyt unelma toteutuu"

3:44
Christoffer Strandberg muistelee Pave Maijasta – kertoo myös tunnelmiaan Putous-ohjelman juontamisesta

Christoffer Strandber kertoo, ettei viihdy kaupungin sykkeessä. 

Putous-juontaja Christoffer Strandberg kertoo Instagram-tilillään muuttavansa uuteen kotiin. Strandberg muutti puolisonsa Jannen kanssa pari vuotta sitten kotiseudulleen Siuntioon.

– Kun jätettiin Helsingin Punavuori yli kolme vuotta sitten, todettiin ekan viikonlopun jälkeen maalla, että tänne jäädään.

Pariskunta hankki itselleen Siuntiosta viihtyisän rivitalokodin, mutta nyt he saavat toteuttaa yhteisen unelmansa. 

– Tämä rivitalokoti on ollut erittäin hyvä Instagram-tausta, mutta meidän unelma on ollut ihan ihka oma talo. Nyt unelma toteutuu kun rakennetaan elämää omassa Muumitalossa täällä rakkaassa Siuntiossa.

Strandberg julkaisi suloisen kuvan Valma-koirastaan, joka poseeraa muuttolaatikossa. 

– Valma lähtee muuten mukaan. Kaikki tsempit ja onnentoivotukset otetaan kiitollisena vastaan. Urakkaa pukkaa, Strandberg lopettaa kirjoituksensa. 

Perhe on tärkeä

Näyttelijä kertoi vuosi sitten MTV Uutisille vannoneensa alle parikymppisenä Siuntiosta pois muuttaessaan, ettei hän palaisi sinne ennen kuin on täyttänyt vähintään viisikymmentä vuotta. Toisin kuitenkin kävi.

– Piti elää sellaista menevää elämää suurkaupungissa, mutta emme puolisoni kanssa ole oikeastaan sellaisia. Oma rauha kutsui. Se sattui ironisesti juuri siihen kohtaan, kun ura lähti tavallaan suureen nousukaarteeseen. Ja me muutimme maalle. Mutta se oli oikeastaan tosi hyvä kontrasti. Nyt työt jäävät niin selkeästi taakse, kun lähden kotiin.

Näyttelijän perhe ja useat sukulaiset asuvat yhä Siuntiossa. Strandberg kertoi, että suhteet perheeseen ja lähipiiriin ovat tiiviit ja merkittävät.

Strandberg uppoutui muistelemaan haastattelussa myös lapsuuttaan. Muistot saivat aikaan miehessä lämpimän hymyn. 

Hän kuvaili sen olleen varsinkin turvallinen. Perhe ja tuki olivat aina lähellä.

– Oli sellainen olo, että kuulun johonkin verkostoon ja olen osa jotain suurempaa. Sinusta pidetään huolta ja vähän tarkkaillaankin, ettet tee mitään pahaa.

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja