Christoffer Strandberg hakee vastapainoa uralleen luonnosta: "Se muistuttaa minulle, kuka oikeasti olen"

5:47
Christoffer Strandberg Possen haastattelussa.

Suosikkinäyttelijä Christoffer Strandberg rauhoittuu luonnon keskellä.

Putous-näyttelijä Christoffer Strandberg kulkee päivittäin Putouksen treeneihin Helsingin Arabiaan Siuntiosta, josta hänen juurensa ovat lähtöisin.

Strandberg asui kymmenen vuotta Helsingin ytimessä, kunnes muutama vuosi sitten kaipuu kotikonnuille vei voiton. Hän asuu puolisonsa kanssa rivitalossa, jossa luonto on läsnä. 

Vastapainoa uralleen näyttelijä hakee luonnosta. Strandberg nauttii kävellä keskellä luontoa tarkastellen sen elämää ja ihmeitä. 

– Rakastan uraani ja se on iso osa minua. Luonto muistuttaa kuitenkin minua siitä, kuka oikeasti olen. Kaikki muu maailma on ihmisen luomaa, mutta luonto pysyy samana, tosin jos ihminen ei sitä tuhoa.

Salon oma Seija

Strandbergin sketsihahmo Salon Seijalla on myös vahvat juuret  kotikaupungissaan Salossa. Näyttelijä onkin saanut paljon viestejä salolaisilta. Kaupunki muisti sketsihahmoa myös hurmaavalla Salo-laukulla, joka nähtiin sketsihahmolla viime jaksossa. 

– On ihanaa, kun salolaiset ovat ottaneet Seijan omakseen. Seija on saanut Salosta jo paljon keikkapyyntöjäkin, mutta niitä hän alkaa tekemään vasta Putouksen jälkeen, Strandberg kertoo. 

– En ole ehtinyt nyt käymään Salossa, mutta olen perillä paikkakunnan asioista, jotta sketsihahmoni olisi mahdollisimman totuuden mukainen, hän jatkaa. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja