Putous Allstars -kaudella mukana oleva Christoffer Strandberg mystisenä: "Ehkä tämä on jonkinlainen hyvä päätepiste"

6:54
Christoffer Strandberg kertoi Joonas Nordmanin haastattelussa, mitä yhteistä hänen sketsihahmoillaan on

Putouksesta tuttu näyttelijä Christoffer Strandberg nähdään seuraavassa Allstars-jaksossa. 

Putous palasi ruutuihin viime lauantaina ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontui yhteen Putous Allstarsissa! Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa.

Mukana tähtiketjussa on myös viime kausilta tuttu näyttelijä Christoffer Strandberg. Strandberg odottaa innolla tulevan lauantain suoraa lähetystä. 

– Tietyllä tavalla tämä on paineettomampi kuin normaali Putous-kausi, kun ei tarvitse luoda uutta hahmoa. Vaikka on paljon uutta materiaalia ja opeteltavaa, on tää sillä tavalla erilainen, näyttelijä pohtii. 

Hän paljastaa, että vanhojen Putous-konkareiden kanssa alkuun olleesta vieraskoreudesta päästiin nopeasti eroon. Jo tunnin päästä meno oli riehakasta. 

– Tuntu, että nämä jutut oli semmoisella tasolla… Kuuluu myös ohjelman tekemiseen, että se on aivan älytöntä. Tämä on vapautunutta työntekoa, mikä tukee sitä huumoria ja luomista. Hetkessä tyhmästä vitsistä syntyy hyvä juttu lähetykseen ja tekstiin, hän pohtii. 

Mies kertoo myös katsoneensa vihdoin vanhojen Putous-hahmojensa sketsejä YouTubesta. Strandberg on nähty Putouksen sketsihahmokisassa Salon SeijanaBarbi de Vorona ja Nöpö-Felixinä.

– Ensimmäistä kertaa katsoin YouTubesta vanhoja sketsejä, kun yritin kirjoittaa uutta matskua hahmoille. Katsoin ne läpi. Harvoin kaudella pystyn itse katsomaan kaiken. Se on parempi mennä vähän eteenpäin, eikä juuttua vanhaan, hän kuvailee. 

Stranberg on ollut mukana jo kolmella tavallisella Putous-kaudella. Nyt hän keskittyy Allstars-kauteen, mutta tulevaisuudesta Putouksen parissa mies puhuu mystisesti. 

– Ehkä tämä on jonkinlainen hyvä päätepiste munkin Putous-tekemiselle. Voi olla. Musta on tärkeetä, että putous uudistuu tasaisin välein, se vaatii myös näyttelijältä ymmärrystä, että se tekee ohjelmalle hyvää, että se uudistuu. Parempi lähteä silloin kun semmoinen fiilis, että vitsi vois vielä. Silloin lähdet parhaimmillasi. Aina voi palata joskus, hän miettii. 

Putous Allstarsin lisäksi Christoffer Strandberg nähdään UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetyksen juontajana. 

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19:30
UNICEF Maailman tärkein ilta maanantaina 28.9. kello 20:00


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja