Putous Allstars on yksi syksyn suurimmista viihdepläjäyksistä! Nämä aiemmilta kausilta tutut näyttelijät on jo julkistettu

Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa. Lue tästä, ketkä konkarinäyttelijät on jo julkistettu olevan mukana uudella Allstars-kaudella.

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa. MTV Uutiset julkistaa koko kesän ajan perjantaisin kello 12 näyttelijäkiinnityksiä. 

Nämä näyttelijät nähdään syksyllä Putous Allstarsissa!

Jenni Kokander

Putous-konkari Jenni Kokander, joka on nähty neljällä eri tuotantokaudella vuosina 2014, 2015, 2017 ja 2019.

Kokander kertoo fanittaneensa Putousta jo ennen kuin pääsi itse mukaan viihdeohjelmaan. Fanittaminen on jatkunut tähän päivään saakka. Näin ollen häntä ei jouduttu pitkään kosiskelemaan mukaan Putouksen Allstars-kaudelle.

– Ei tarvinnut kosiskella. Taisin sanoa heti, että mukana ollaan. Tuntuu aivan etuoikeutetulta päästä mukaan. Tästä tulee varmasti nostalginen matka, Kokander sanoo. 


Riku Nieminen

Mukana tähtiketjussa on myös Riku Nieminen, joka oli mukana jo Putouksen ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2010 ja vielä useilla sitä seuranneilla kausilla ohjelman alkutaipaleella. Nieminen muistetaan erityisesti Munamies-hahmostaan, joka nappasi voiton sketsihahmokilpailussa vuonna 2011.

Tuleva Allstars-kausi on Niemiselle erityinen ja tietää valtavaa urakkaa, sillä hän paljastaa myös ohjaavansa tulevan kauden.

– Asia on ollut mulla jo pitkän aikaa tiedossa, koska ohjaan kauden. Se on erikoinen tilanne, kun ohjaa puolentoista tunnin liven ja on mukana myös näyttelemässä. Oikeastaan unelma-ammatti, jos näin voi sanoa, Nieminen kertoi kesäkuussa MTV Uutisille.

Joonas Nordman

Putouksessa viisi vuotta sitten viimeksi näytellyt näyttelijä Joonas Nordman. Mies on ollut ohjelmassa mukana ohjaajana kahdeksannella ja yhdeksännellä kaudella.

Nordman odottaa pääsyä sketsihahmokilpailun pariin uusien näyttelijöiden kanssa.

– Tosi hyvä fiilis. Nyt on kulunut aikaa riittävän kauan siitä, kun olin ohjelmassa mukana. Voi siis käydä verestämässä vanhoja muistoja. Olen ollut Putouksessa mukana, vaikka minua ei ole näkynyt. Kiva näytellä sellaisten tyyppien kanssa, joiden kanssa ei ole näytellyt omalla kaudella, Nordman kertoo.

Putous Allstars syksyllä MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja