Putouksen näyttelijät paljastavat asian, jota pitää vielä harjoitella ennen ensimmäistä suoraa lähetystä: "Niistä tuli pieni palaute"

6:04
Putous-näyttelijöiden ensimmäinen harjoitusviikko studiolla – tähdet kertovat, miten treenit ovat sujuneet

Putouksessa nähdään 15. tuotantokaudella liuta uusia näyttelijöitä.

Putous pyörähtää käyntiin 15. tuotantokauden jaksoin lauantaina 21. tammikuuta. Ohjelma kuvataan jälleen Helsingin Arabiassa sijaitsevalla studiolla, jossa starttiin on valmistauduttu jo pitkään. MTV Uutiset Live vieraili studiolla tapaamassa Putouksen näyttelijöitä harjoitusten lomassa. 

– Paljon me ollaan treenattu, mutta alkaa olla yleisöä vaille valmis, Linda Wiklund totesi studiolta käsin. 

Yhdestä asiasta Wiklund sekä Joonas Kääriäinen myönsivät saaneensa palautetta ja sitä näyttelijöiden on kaksikoiden mukaan vielä harjoiteltava. 

– Ehkä noita asiallisia haastatteluhetkiä. Niistä tuli pieni palaute, että tämä on siis suora lähetys ja te ette voi puhua ihan mitä sylki suuhun tuo. Siinä meidän täytyy varmaan vähän ryhdistäytyä vielä, Wiklund mietti. 

– Joo pitäisi olla joku lista asioista, mitä ei saisi sanoa. Ehkä tätä listaa pitää vielä harjoitella, että mitkä on kiellettyjä sanoja, Kääriäinen naureskeli. 

Linda Wiklundin ja Joonas Kääriäisen lisäksi Putouksen näyttelijöitä ovat 15. tuotantokaudella Mikko Töyssy, Aku Sipola, Köpi Kallio ja Ushma Olava. Ohjelman juontaa Niina Lahtinen.

Ketkä tulevat kannustamaan Linda Wiklundia ja Joonas Kääriäistä paikan päälle lauantaina ja miten paljon heitä nyt jännittää? Katso kaksikon haastattelu yllä olevalta videolta. 

Putous MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaina 21. tammikuuta kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja