Pus! Nainen ehtii suudella 15 miestä, ennen kuin löytää Sen Oikean

Näin keskivertonainen elää elämäänsä ennen Sen Oikean löytymistä!

Keskivertonainen ehtii suudella 15 miestä, ennen kuin tapaa sen oikean. Hän ehtii myös särkeä sydämensä kahdesti, käydä neljä kertaa katastrofaalisilla treffeillä ja kokee yhden täystyrmäyksen, kun treffikumppani ei edes vaivaudu saapumaan paikalle, vaan tekee oharit.

Rakkauselämäselvitykseen osallistui 2000 oman elämänkumppaninsa, Sen Oikean, löytänyttä brittiä. Selvitys tehtin The Rosie Project -teoksen ilmestymisen kunniaksi, kertoo Telegraph-lehti.

Ennen elämänkumppanin löytämistä keskivertonainen ehtii myös rakastua kahdesti ja asua yhden kumppaninsa kanssa. Yhden yön juttuja hänelle kertyy neljä. Naiset käyvät myös kaksi kertaa sekä sokkotreffeillä että treffeillä netissä tapaamansa miehen kanssa.

Kumppani itsen täysi vastakohta

Miesten elämä kulkee hieman erilaista rataa ennen aloilleen asettumista: heille tehdään oharit kahdesti, mutta yhden yön juttuja kertyy neljän sijasta kuusi. Miehet myös käyvät kolme kertaa sokkotreffeillä ja tapaavat kolme nettituttavuutta.

Sekä miehiä ja naisia petetään kerran, ja kumpikin myös pettää kerran ennen täydellisen kumppanin löytymistä. Kumpikin sukupuoli kokeilee myös kaukosuhdetta kerran.

Miehillä on elämänsä aikana noin kymmenen seksikumppania, naisilla noin seitsemän.

Tutkijat selvittivät myös, että naisista 94 prosenttia uskoo tosirakkauteen, mutta miehistä vain 88 prosenttia. Kuusi kymmenestä britistä oli tuntenut, ettei koskaan löydä Sitä oikeaa.

Kahdeksan kymmenestä oli kuitenkin tavannut elämänkumppaninsa, kun vähiten odotti sitä, ja neljäsosa rakasti ihmistä, joka ei sopinut heidän kuvitelmiinsa unelmakumppanista. Puolet kuvaisi kumppaniaan jopa täydeksi vastakohdakseen!

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat