Mainos

Pureskeletko kynsiäsi? Tämän nähtyäsi et tee niin enää koskaan

Tämän videon nähtyäsi tuskin pureskelet enää kynsiäsi.

Moni on yhtä mieltä siitä, että kynsien pureskelu on paha tapa, mutta siitä on vaikea päästä eroon. Erään amerikkalaisäidin jakaman videon nähtyäsi tavan lopettaminen on yhtäkkiä paljon helpompaa.

Louisinalainen Sara Guidry huomasi nimittäin jotain outoa ja valkoista Kale-poikansa ikenissä, ja päätti ottaa pinsettien avulla selvää, mistä oli kyse. Poikansa suusta Guidry löysikin kynnenpalasen. Eikä vain yhtä, vaan 27 kynnenpalasta, jotka kaikki äiti veti ulos pojan ikenistä pinseteillä.

Guidryn ensimmäistä videota on katsottu jo 39 miljoonaa kertaa, toista yli 12 miljoonaa kertaa. Videoita kannattaakin jakaa kaikille kavereille, joiden olisi syytä päästä eroon tästä yleisestä tavasta.  Jos tämä ei saa lopettamaan kynsien pureskelua, mikään ei tee sitä!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hammaslääkäri ei ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Päättelimme, että Kale pureskelee kynsiään ja leikkii niillä suussaan. Tämän jälkeen hän työntää niitä kitalakeaan kohti. Kynsi menee ihon läpi ja menee maitohampaiden ja rautahampaiden väliseen taskuun, Guidry kirjoitti Facebookissa.

Lähteet: Someecards, Facebook

***

2:49

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.