Mainos

Puolustus moittii Järvilehdon turmaveneen säilytystä

Entinen formulakuljettaja Jyrki Järvilehdon luksusvene siirrettiin toissakesäisen turman jälkeen Karjaalle varastoalueelle, jossa poliisit ovat sitä tutkineet. Poliisit pyrkivät kasaamaan pirstoutunutta venettä mahdollisimman hyvään kuntoon, sillä tutkinnassa oli tarkoitus selvittää, kuka venettä on kuljettanut.

Oikeudessa todistanut poliisi kertoi, että vene sijaitsi lukitussa säilytystilassa. Järvilehdon puolustus oli toista mieltä.

- Siellä voi kuljeskella paljon ihmisiä, Järvilehdon asianajaja Juhani Ripatti sanoi.

Asianajaja Ripatti viittasi oikeudessa poliisin esitutkintapöytäkijan kuviin varastoalueelta. Ripatti pyrki rivien välistä toteamaan, että ulkopuolisilla on ollut mahdollisuus peukaloida venettä.

- Vene ei ole ollut suojatussa paikassa. Sellaisessa tilassa, että nämä [poliisin] tutkimukset olisivat täydelliset näiltä osin, Ripatti sanoo.

Oikeudessa todistajana kuultu teknistä tutkintaa suorittanut poliisi kertoi, että uhri ei ole vammojensa perusteella istunut ollut veneen ruorissa vaan veneen vasemmalla puolella. Järvilehdon vene törmäsi vasen etukylki edellä siltaan Jomalvikin kapeassa kanavassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.