Punkkia, rokkia ja raisuja värejä – näin tähdet revittelivät kaoottisessa muotitapahtumassa

Punkkia, niittejä ja rajuja asuja punaisella matolla, kyllä! Met Gala 2013 -tapahtumassa nähtiin hitusen alternative rokkia, kaoottisia punkin poikasia, metallia ja niittejä rohkeimpien tähtien yllä. Osa kuitenkin turvautui tuttuihin ja turvallisiin iltapukuihin, joissa näyttävyyttä haettiin rohkeilla väreillä ja räikeillä kuoseilla.

PUNK: Chaos to Couture -muotinäyttelyn avajaisia juhlittiin 6. toukokuuta 2013 Metropolitan Museumissa, New Yorkissa. Näyttelyä perinteisesti edeltävä Met Gala keräsi yhteen tunnetuimmat tähdet sekä muodin ammattilaiset haastaen heidät pukeutumaan teemaa syleillen: punk-alakulttuurin ja huippumuodin yhdistelmiin.

Punaisella matolla nähtiinkin pari raisua punk-lookia muun muassa Madonnan, Dee Hilfigerin ja Cara Delevingnen yllä, mutta monet tähdet turvautuivat turvallisiin iltapukuihin, joissa leikiteltiin väreillä tai kuoseilla. Myös erilaiset päähineet ja kruunut, niittikoristeet koruissa, laukuissa tai kengissä olivat monien tähtien raisuin kannanotto punk-henkiseen tapahtumaan.

Katso kattava kuvagalleria muodikkaista, raisuista ja rohkeista tähdistä! Kuka on sinun suosikkisi?

Punk: Chaos to Couture -muotinäyttely on yleisölle avoin 9.5.–14.8.2013 New Yorkissa (The Costume Institute of The Metropolitan Museum of Art).

Lue myös:


AVA / Katri Koskinen

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja