Punakortit heiluivat! Barcelonan ja Napolin kohtaaminen kuumentui – Bayern Münchenin maalitykki juoni Chelsean maanrakoon

Napoli ja Barcelona pelasivat 1-1-tasapelin Mestarien liigan neljännesvälierien kuumiin tunnelmiin päättyneessä ensimmäisessä osaottelussa.

Ensimmäisellä puoliajalla tiiviisti ja joukkueena puolustanut Napoli sai palkinnon kurinalaisuudestaan, kun se avasi ottelun maalihanat Dries Mertensin upealla osumalla.

Barcelona rynnisti kuitenkin tasoihin toisella puoliajalla, kun Antoine Griezmann viimeisteli 1-1-tasoituksen komean kuvion päätteeksi.

Ottelun loppuhetkillä tunteetkin pääsivät kuohahtamaan, kun Barcelonan Arturo Vidal rikkoi Mario Ruita. Tilanne sai Vidalin kuumenemaan, ja chileläinen lähetettiin kahden keltaisen kautta ulos kentältä.

Napoli koki ottelussa myös kovan takaiskun, kun maalintekijä Mertens joutui jättämään kentän 54. minuutin jälkeen loukkaantumisen vuoksi.

Bayern München otti vakuuttavan 3-0-vierasvoiton Chelseasta Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Bayernin voiton ykköstähtenä hääri jokaisessa osumassa avainroolissa ollut hirmuvireinen Robert Lewandowski

Ensin Lewandowski teki komeat esityöt Serge Gnabryn tekemiin osumiin, minkä jälkeen oli hänen vuoronsa iskeä Mestarien liiga -kautensa 11:s täysosuma.


Lewandowski johtaa Mestarien liigan maalipörssiä ennen Borussia Dortmundin Erling Braut Hålandia.

Myös Lontoon ottelussa nähtiin punainen kortti, kun Chelsean Marcos Alonso huitaisi juoksutilanteessa Lewandowskia kasvoihin seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa.


Korjattu tekstiin kello 7.23 Fabian Ruizin tilalle Marion Rui. 


Lue myös:

    Uusimmat