Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Punaiset ribsit

Punaiset ribsit
Punaiset ribsitMTV3
Julkaistu 21.09.2006 12:21(Päivitetty 15.01.2007 14:41)

4:lle hengelle

  • 1 kg valmiiksi keitettyä porsaan grillikylkeä
  • five spice -maustesekoitusta
  • jauhettua anista
  • n. 2 dl hunajaa
  • n. ½ tl punaista karamelliväriä
  • n. 1 rkl vettä
  • suolaa

Peitä kokonainen porsaankylki isossa kattilassa vedellä ja keitä 1-2 tuntia, kunnes liha on pehmeää. Nosta vedestä ja anna jäähtyä hetken, jotta lihaa on helpompi käsitellä. Nosta uunivuokaan ja hiero kauttaaltaan suolalla. Jos käytät aniksen siemeniä, pyöräytä ne morttelissa hienoksi ja hiero lihan pintaan. Hiero lihaan myös Five Spice -mausteseosta.

Ota pieni kippo ja valmista glaseeraus. Kaada kippoon hunaja ja n.1 rkl vettä. Ennen sekoitusta ripauta seokseen vielä punaista karamelliväriä. Sekoita. Sivele porsas liemellä ja nosta ribsit uuniin. Paahda 200°c:ssa, käy tasaisin väliajoin sivelemässä possua glaseerauksella. Porsas on valmista n. 20 minuutin päästä, se saa kauniin punaisen ja rapean pinnan glaseerauksen ansiosta.

Leikkaa liha luiden välistä pitkiksi annospaloiksi ja tarjoile. Tämä ruoka sopii mainiosti myös grillissä paahdettavaksi.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-JukkaMilloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähdeNähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinanGranaattiomenan siemenet irti hetkessä – tämä kikka toimii!Kaamos koettelee jaksamista: Näin erotat väsymyksen masennuksesta

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 09:22
    Puuro

    Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!

  • 08:29
    Ruokakauppa

    Saako joulustressi sykkeen koholle? Toimi ruokaostoksilla kuten Pyry-Jukka

  • 06:49
    Siivous

    Milloin viimeksi puhdistit? Jääkaapin unohdettu yksityiskohta voi olla pahan hajun lähde

  • Eilen18:55
    Helsinki

    Nähtiinkö Hietaniemen hautausmaalla kummitus? Vahtimestari kertoo kylmäävän tarinan

  • Eilen17:10
    Ruokaniksit

    Granaattiomenan siemenet irti hetkessä – tämä kikka toimii!