Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Punaiset ribsit

Punaiset ribsit
Punaiset ribsitMTV3
Julkaistu 21.09.2006 12:21(Päivitetty 15.01.2007 14:41)

4:lle hengelle

  • 1 kg valmiiksi keitettyä porsaan grillikylkeä
  • five spice -maustesekoitusta
  • jauhettua anista
  • n. 2 dl hunajaa
  • n. ½ tl punaista karamelliväriä
  • n. 1 rkl vettä
  • suolaa

Peitä kokonainen porsaankylki isossa kattilassa vedellä ja keitä 1-2 tuntia, kunnes liha on pehmeää. Nosta vedestä ja anna jäähtyä hetken, jotta lihaa on helpompi käsitellä. Nosta uunivuokaan ja hiero kauttaaltaan suolalla. Jos käytät aniksen siemeniä, pyöräytä ne morttelissa hienoksi ja hiero lihan pintaan. Hiero lihaan myös Five Spice -mausteseosta.

Ota pieni kippo ja valmista glaseeraus. Kaada kippoon hunaja ja n.1 rkl vettä. Ennen sekoitusta ripauta seokseen vielä punaista karamelliväriä. Sekoita. Sivele porsas liemellä ja nosta ribsit uuniin. Paahda 200°c:ssa, käy tasaisin väliajoin sivelemässä possua glaseerauksella. Porsas on valmista n. 20 minuutin päästä, se saa kauniin punaisen ja rapean pinnan glaseerauksen ansiosta.

Leikkaa liha luiden välistä pitkiksi annospaloiksi ja tarjoile. Tämä ruoka sopii mainiosti myös grillissä paahdettavaksi.

Lisää aiheesta:

Kokeilimme auton ajamista kaihin kanssa – rallilegenda Marcus Grönholm järkyttyi: "Voiko tällaisia olla liikenteessä?"Makeutusaineilla on yhteys muistin heikkenemiseen – näin paljon ikääntyminen kiihtyiSeksuaaliterapeutilta painava viesti: Miehet opetelkaa sanomaan "opeta mua"Totuus Hartwallin omenalimusta voi yllättääElli, 42, on sairastanut keuhkosyöpää jo 13 vuotta: "Elän puolen vuoden sykleissä"Unilääkärin helppo testi paljastaa, olisiko nenäteipistä hyötyä tavikselle
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:20
    Silmäsairaudet

    Kokeilimme auton ajamista kaihin kanssa – rallilegenda Marcus Grönholm järkyttyi: "Voiko tällaisia olla liikenteessä?"

  • 12:01
    Sokeri

    Makeutusaineilla on yhteys muistin heikkenemiseen – näin paljon ikääntyminen kiihtyi

  • 11:35
    Seksi ja parisuhde

    Seksuaaliterapeutilta painava viesti: Miehet opetelkaa sanomaan "opeta mua"

  • 09:43
    Juomat

    Totuus Hartwallin omenalimusta voi yllättää

  • 08:30
    Syöpä

    Elli, 42, on sairastanut keuhkosyöpää jo 13 vuotta: "Elän puolen vuoden sykleissä"