Punainen vuoka 11.10.1999

Toimittaja Sonja Blåberg

n. 200 g mieleistäsi pastaa
(esim. simpukkapastaa)
300 g jauhelihaa
150 g herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria, timjamia
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
4 tomaattia
(juustoraastetta)

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää pannulle viipaloidut herkkusienet ja pilkottu valkosipuli, sekoittele hetki. Mausta seos ja kaada pannulle tomaattimurska. Laita valutettu pasta voidellun uunivuoan pohjalle, kaada jauhelihaseos päälle.
Viipaloi tomaatit ja laita viipaleet päällimmäiseksi vuokaan, ripottele päälle vielä halutessasi juustoraastetta. Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa salaatin ja ruisleivän kanssa.

Jälkiruoaksi voit uunin ollessa jo valmiiksi lämmin paistaa pannarin, johon voit ripotella joukkoon kanelilla maustettuja omenakuutioita.

Lue myös:

    Uusimmat