Pukki-party! Teemu Pukki viimeisteli kahdesti – lähestyy maalipörssin kärkeä

Suomen maajoukkuehyökkääjät Teemu Pukki ja Marcus Forss heiluttivat maaliverkkoja ja avittivat joukkueensa tärkeisiin voittoihin jalkapallon Englannin mestaruussarjan lauantaikierroksella.

Norwichin monivuotinen ykköskärki Pukki avasi joukkueensa maalihanat jo 13. minuutilla Prestonia vastaan pelatussa vierasottelussa ja tyylitteli vielä päätösosuman komeassa 4–0-voitossa. "Kanarianlinnut" mättivät 3–0-lukemat jo avauspuolituntisen aikana, ja Pukki antoi myös syötön Kieran Dowellin tekemään maaliin.

Pukki on maalipörssin kärkikahinoissa kymmenellä osumallaan, ja suomalaisella on tältä kaudelta myös kuusi maalisyöttöä.

Middlesbrough'ssa pelaava Forss iski ottelun ainoan maalin, kun koillisenglantilaiset kaatoivat kotikentällään Millwallin 1–0. Forss, 23, on ollut uudessa joukkueessaan mukavassa vireessä, sillä liigaosuma oli hänelle kauden viides.

Middlesbrough ja Norwich käyvät kiivasta kamppailua pudotuspelikarsintaan oikeuttavista paikoista, sillä "Boro" on liigassa neljäntenä, vain kolme pistettä seitsemäntenä olevaa Norwichia edellä. Burnley ja Sheffield United ovat vahvasti kiinni suorissa Valioliiga-paikoissa, sillä kaksikko on muita joukkueita selvästi karussa.

Lue myös:

    Uusimmat