Pukeudu punaiseen – Naisen sydämen vuoksi

Huomenna perjantaina 4.4. vietetään kuudetta kertaa kansallista Pukeudu punaiseen –päivää, jolla kannustetaan kaikkia pukeutumaan punaiseen naisten sydän- ja hengitysterveyden puolesta. Esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteihin Suomessa kuolee vuosittain ennenaikaisesti 11 000 naista.

Pukeudu punaiseen –päivän tarkoituksena on kiinnittää huomio sydän- ja hengitysterveyttä edistäviin elintapoihin ja kannustaa naisia terveelliseen arkeen. Kampanja näkyy pääasiassa Facebookissa, missä Punaisella on reilusti yli kymmenen tuhatta tykkääjää.

Naisia, miehiä, lapsia ja jopa lemmikkejä kannustetaan pukeutumaan punaiseen. Kuvia punaisiin pukeutuneena voi jakaa ryhmän sivustolla ja paras kuva palkitaan.

Iloisia Macarenan tanssijoita kutsutaan pe 4.4. Helsingin Kauppakeskus Kamppiin Punainen flash mobiin. Letka aloittaa juhlinnat klo 16.00 kauppakeskuksen pohjakerroksesta ja jatkaa ympäri kauppakeskusta.

Punainen on osana kansainvälistä Go Red for Women –liikettä. Suomessa toteutuksesta vastaavat Sydänliitto ja Hengitysliitto.

Lähde: Deski

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat