Pudotti painoaan yli 30 kiloa – nyt miestä verrataan Disney-prinssiin

Uskomaton muodonmuutos: Katja pudotti 80 kiloa! 0:27

Nuoren miehen uusi ulkonäkö on tuonut monen mieleen hirviöstä prinssiksi muuttuneen Disney-hahmon.

Yllä olevalla videolla näet, millainen oli suomalaisen Katjan muodonmuutos. Katja pudotti painoaan 80 kiloa!

26-vuotiaan Jeffrey Kendallin muodonmuutos on saanut monet huomaamaan yhtäläisyyksiä miehen uuden ulkomuodon ja Kaunotar ja hirviö -elokuvan prinssi Adamin välillä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

Kendall jakoi kuvat muodonmuutoksestaan Reddit-sivustolla. Yli 30 kiloa painoaan pudottanutta miestä verrataan nyt Disney-prinssiin. Erityisesti Kendallin pitkät hiukset herättivät ihastusta Reddit-käyttäjissä.

Jos kuva ei näy, vois katsoa sen täältä.

Kahdessa vuodessa lähti yli 30 kiloa

Kendall kertoi Best Life -sivustolle kärsineensä itsetunto-ongelmista ja masennuksesta vielä muutama vuosi sitten. Kaikki muuttui, kun miehen ystävä pyysi tätä mukanaan kuntosalille. Ystävykset alkoivat treenata yhdessä, mutta lisäksi Kendall aloitti aamuiset kävelyt ja joogasi vielä iltaisin.

Eikä tässä vielä kaikki. Kendall myös lopetti jokaviikkoiset ryypiskelynsä ja alkoi syödä päivällistä myöhemmin, jotta hän ei kokisi tarvetta herkutella vielä ennen nukkumaanmenoa.

– On paljon helpompaa motivoida itsensä olemaan syömättä keksiä kuin juoksemaan mailin, mies pohtii.

Kahdessa vuodessa Kendall pudotti painoaan yli 30 kiloa!

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

Reddit-sivustolla mies kirjoitti: "Olen pudottanut paljon painoa, paljon surua ja vähän karvoja kasvoistani. Olen saanut täysin uuden arvostuksen elämää kohtaan. Muistakaa aina rakastaa itseänne."

Lue myös:

    Uusimmat