Prinssi William ja herttuatar Catherine hulluttelivat pelihallissa – jakoivat myös harvinaisen hellän hetken keskenään julkisesti

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Prinssi William ja herttuatar Catherine uppoutuivat pelihallin hauskuuteen Walesissa.

Prinssi William ja herttuatar Catherine vierailivat hiljattain Walesin Barry Islandilla tutustumassa yrityksiin, jotka ovat pikkuhiljaa availleet oviaan ja palanneet toimintaansa koronapandemian laitettua useiden firmojen ovet säppiin viime keväänä. Vierailullaan Catherine ja William piipahtivat muun muassa pelihallissa, joka on ollut suljettuna kuukausien ajan. 

Pelihallissa herttuapari uppoutui testailemaan useita erilaisia klassisia pelejä ja selkeästi nauttivat olostaan. Pariskunnan välillä nähtiin myös harvinainen julkinen hellyyden osoitus, kun Catherine piteli hellästi kättään Williamin selällä tämän koittaessa onneaan erään hallin pelin kanssa. Pariskunta jopa jakoi kuvan myöhemmin virallisella Instagram-tilillään kiittäessään Walesia päivän vierailusta. 

Kuninkaallisen perheen jäsenille ei ole asetettu virallisia sääntöjä sen suhteen, miten pariskunnat saavat osoittaa hellyyttä toisilleen julkisesti. Yleensä kuninkaalliset kuitenkin pidättäytyvät tästä julkisissa tilaisuuksissa. William ja Catherine ovat muun muassa tunnettuja siitä, että julkiset hellyydenosoitukset heidän välillään ovat erittäin harvinaisia. 

Kuitenkin esimerkiksi Williamin isä prinssi Charles ja hänen vaimonsa herttuatar Camilla pitävät usein toisiaan kädestä julkisesti. Myöskään Williamin pikkuveli prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan eivät kaihda julkisia hellyydenosoituksia toisilleen. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat