Prinssi Louis täyttää tänään kaksi vuotta – pikkukuninkaallisesta otetuissa tuoreissa kuvissa hämmästyttävä yhdennäköisyys prinssi Georgeen: "Voi herranen aika"

0:54
Prinssi William oli nukahtaa kirkossa kun arki vastasyntyneen prinssi Louisin kanssa oli alkanut

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kuopus prinssi Louis täyttää torstaina 23. huhtikuuta kaksi vuotta. 

Brittihovi julkaisi prinssi Louisin syntymäpäivää edeltävänä iltana prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen virallisella Instagram-tilillä kuvia, joissa hyväntuulinen pikkuprinssi esittelee sormimaalaustaitojaan. Kuvat on päivityksen mukaan ottanut herttuatar Catherine huhtikuun aikana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tuoreista kuvista ilmenee, että Louis muistuttaa jo erittäin paljon isoveljeään, kuusivuotiasta prinssi Georgea

Myös herttuaparin seuraajat ovat ihastelleet tuoreita kuvia pikkukuninkaallisesta, sekä tehneet saman huomion. 

– Vau, hän näyttää aivan isoveljeltään. 

– Voi herranen aika, mikä komea pikkukaveri!

– Hän on niin suloinen lapsi. 

Williamilla ja Catherinella on yhteensä kolme lasta: Louisin ja Georgen lisäksi heillä on pian viisi vuotta täyttävä tytär prinsessa Charlotte.

William ja Catherine vetäytyivät jo tovi sitten perheensä kanssa karanteeniin kotiina paetakseen lastensa kanssa valloillaan olevaa koronavirusepidemiaa. Herttuapari on tehnyt ahkerasti töitä etänä ja hiljattain he julkaisivat mielenterveyden ylläpitämiseen keskittyvän Every Mind Matters -hyväntekeväisyyskampanjansa yhteistyössä Englannin julkisen terveydenhuollon kanssa.

Kampanjan tarkoituksena on kannustaa ihmisiä pitämään huolta mielenterveydestään poikkeustilanteessa. Brittiläisten tutkimusten mukaan 85 prosenttia maan aikuisista on huolissaan koronaviruksen vaikutuksista elämäänsä. Yli puolet on vastannut pandemian vaikuttaneen heidän hyvinvointiinsa sekä lähes puolet on kertonut kärsineensä vakavasta ahdistuksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja