Prinsessa Mette-Marit pröystäili ökyvaatteilla

Norjan tuleva kuningatar oli valinnut Nobel-juhlallisuuksiin erittäin kalliita merkkivaatteita. Asuvalinnat ovat aiheuttaneet närää Norjassa.

Prinsessa Mette-Marit ei paljoa hintalappuja katsellut, kun valitsi vaatteita Nobel-tilaisuuksiin viikonloppuna. Mette-Marit nähtiin juhlallisuuksissa useissa eri asukokonaisuuksissa, joiden hintalappu kapusi yli 10 000 euron.

Vaalean prinsessan yllä nähtiin niin lumenvalkoista Valentinoa kuin mustaa Puccia. Valentinon valkoinen mekko oli asukokonaisuuksista kaikkein kallein, sen hinta on yli 9000 euroa. Yksinkertainen, pitkähihainen mekko oli Mette-Maritin yllä Nobel-gaalassa.

Illan konserttiin prinsessa olikin valinnut ylleen seksikästä mustaa. Monien maailmantähtien yllä nähty Puccin mekko maksaa noin 2600 euroa. Jalassa Mette-Maritilla oli Cristian Louboutinin korkeat kengät, joiden hintalappu on 500 euroa.

Norjalaisesta työläisperheestä kotoisin oleva Mette-Marit on aiemminkin saanut kovaa arvostelua vaatteillaan. Siinä missä kuningasperheen jäsenen odotettaisiin pukeutuvan norjalaisten suunnittelijoiden vaatteisiin, pukee Mette-Marit mieluummin ylleen nimekkäiden suunnittelijoiden vaatteita.

Mette-Maritin asuvalinnat eivät olleen muutenkaan kovinkaan sopivat, jos asiaa katsotaan nykyisen taloustilanteen näkökulmasta. Siinä missä koko maailma roikkuu taantuman partaalla, pukeutuu norjalaisprinsessa kalliisiin ökyvaatteisiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat