Prinsessa Eugenie ja prinssi Harry olivat aikoinaan hyviä ystäviä – kunnes Harry ja Meghan ilmoittivat prinsessan häissä odottavansa esikoistaan

Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle? 8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Prinssi Harryn ja prinsessa Eugenien välien kerrotaan huonontuneen merkittävästi sen takia, että Harry ja Meghan ilmoittivat raskaudestaan Eugenien häissä lokakuussa 2018.

Tiistaina 11. elokuuta päivänvalon näki paljastuskirja Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Family, jossa pureudutaan muun muassa syihin, jotka johtivat prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vetäytymiseen kuninkaallisesta elämästään keväällä 2020. 

Teoksessa on kerrottu yksityiskohtia kuninkaallisen perheenjäsenten välisistä suhteista, joista osan kerrotaan viilentyneen merkittävästi viime vuosien aikana. Erityisesti Harryn ja hänen isoveljensä prinssi Williamin huonontuneista väleistä on puhuttu runsaasti viimeisen vuoden aikana. 

Myös Harryn sekä hänen serkkunsa prinsessa Eugenien välit olivat kirjan mukaan aikoinaan erittäin hyvät, ja kaksikko oli keskenään jopa hyviä ystäviä. Kirjassa kerrotaan, että Eugenie oli muun muassa yksi ensimmäisistä Harryn läheisistä, joka sai tietää hänen ja Meghanin suhteesta. 

Harryn ja Eugenien suhteeseen tuli kuitenkin teoksen toimittaneiden Omid Scobien ja Carolyn Durandin mukaan selkeä muutos syksyllä 2018 Eugenien häissä. Lähteiden mukaan Harry ja Meghan nimittäin päättivät ilmoittaa hääjuhlassa paikalla olleille odottavansa esikoistaan. Ilmoituksen ajankohta ei lähteiden mukaan miellyttänyt Eugenieta lainkaan. 

– Lähteen mukaan hän (Eugenie) kertoi ystävilleen kokeneensa, että heidän olisi pitänyt odottaa uutisensa jakamista, kirjassa kerrotaan. 

Kirjan mukaan Harry ja Meghan halusivat kertoa uutisen perheelleen Eugenien häissä siksi, että se oli viimeinen kerta, ennen kuin pariskunta näki heidät ennen ensimmäistä kuninkaallista ulkomaankiertuettaan, joka alkoi Australiasta. Saavuttuaan Australiaan Harry ja Meghan jakoivat uutisen Meghanin raskaudesta julkisesti maailmalle. 

Harry ja Meghan ovat kiistäneet sen, että he olisivat osallistuneet kirjan tekemiseen tai antaneet sitä varten haastatteluja.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat