Prinsessa Estelle ja prinssi Oscar hurmaavat kansallispäivän kuvissa – juhlistavat 500-vuotiasta Ruotsia

Ruotsissa vietetään maanantaina 6. kesäkuuta kansallispäivää ja juhlistetaan 500-vuotiasta Ruotsia. Sen kunniaksi kuningashuone julkaisi Instagramissa prinsessa Estellestä ja prinssi Oscarista ihastuttavat kuvat.

Ruotsin prinsessa Estelle, 11, ja prinssi Oscar, 6,ihastuttavat Ruotsin kansallispäivän kunniaksi otetuissa virallisissa kuvissa. Kuvissa Estelle on pukeutunut Ruotsin kansallispukuun ja Oscarilla on tumma puku. Hurmaava kaksikko hymyilee kuvassa hyväntuulisina. 

Toisessa kuvassa poseeraa koko perhe. Näet kuvan skrollaamalla. Myös kruununprinsessa Victorialla on yllään Ruotsin kansallispuku ja prinssi Daniel on pukeutunut poikansa tavoin tummaan pukuun. 

Kruununprinsessa, prinssi Daniel, prinsessa Estelle ja prinssi Oscar kuvattiin Gripsholmin linnassa vuoden 2023 kansallispäivän juhlia varten, kuvan yhteydessä lukee. 

Kruununprinsessa Victoria perheineen avasi perinteisesti Ruotsin kansallispäivänä kuninkaanlinnan ovet yleisölle. Perhe vilkutteli yleisölle iloisesti. 

Tänä vuonna kansallispäivällä on aivan erityinen merkitys, sillä tänään 6. kesäkuuta on kulunut 500 vuotta siitä, kun Ruotsissa vietettiin kuningas Kustaa Vaasan kruunajaisia. Samalla koko Ruotsin valtion perustamisesta tulee kuluneeksi 500 vuotta. 

Tänä vuonna tulee kuluneeksi myös 50 vuotta siitä, kun Ruotsin nykyinen kuningas Kaarle XVI Kustaanousi valtaan.

Victoria, Estelle, Oscar ja Daniel avasivat kuninkaanlinnan ovet perinteisin menoin. 

Lue myös:

    Uusimmat