Prinsessa Diana haaveili lapsikatraasta – yllättävänä esteenä seisoi pienen prinssi Williamin tahto

1:50
Prinsessa Dianan kuolemasta tuli kuluneeksi 20 vuotta

Prinsessa Diana olisi halunnut lisää lapsia, mutta olosuhteet olivat monella tapaa haaveita vastaan.  

Vuonna 1997 auto-onnettomuudessa menehtynyt prinsessa Diana oli vuosina 1981-1996 naimisissa prinssi Charlesin kanssa ja pariskunta sai yhdessä kaksi lasta: prinssit Williamin sekä Harryn. Diana olisi kuitenkin halunnut lisää lapsia ja sisaruksen Harrylle, joka oli lopen kyllästynyt nuorimpana olemiseen. 

Diana ei kuitenkaan voinut täyttää pienen poikansa toiveita, sillä hän ei ollut enää naimisissa. William puolestaan ei halunnut äitinsä menevän uusiin naimisiin, sillä hän halusi saada Dianan jakamattoman huomion. 

Prinsessa olisi halunnut lisää lapsia ja halusi löytää vielä kumppanin rinnalleen. 

– Minun on löydettävä joku, joka on valmis kestämään minua, Diana oli todennut kerran eräälle ystävälleen. 

Diana oli esimerkiksi ajatellut mielessään naimisiin menemistä Hashnat Khanin kanssa. Pariskunta tapaili toisiaan parin vuoden ajan 1990-luvulla ja he erosivat vain muutama kuukausi ennen Dianan elämän vienyttä auto-onnettomuutta vuonna 1997. 

Lähteiden mukaan Diana olisi kuitenkin ollut valmis menemään naimisiin Khanin kanssa. Dianan kerrotaan jakaneen eräillä illallisilla haaveensa avioliitosta Khanin kanssa ja siitä, kuinka hän halusi saada tämän kanssa kaksi tytärtä. 

Lähde: Express

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja