Prinsessa Catherine paljasti sydäntäsärkevät sanat, jotka prinssi Louis, 4, lausui kuultuaan kuningatar Elisabetin kuolemasta

0:39
Kuningatar Elisabetin arkun kuljetus keräsi runsaasti yleisöä Britanniassa

Prinsessa Catherine paljasti, miten hänen Louis-poikansa reagoi isoisoäitinsä kuolemaan.

Ison-Britannian kuninkaallisperhettä kohtasi torstaina 8. syyskuuta suuri suru, kun kuningatar Elisabet nukkui pois 96-vuotiaana. Perjantaista 9. syyskuuta alkaen prinsessa-arvonimellä tunnettu Catherine on paljastanut liikuttavat sanat, joilla hänen ja prinssi Williamin poika prinssi Louis, 4, reagoi isoisoäitinsä kuolemaan.

William ja Catherine sekä prinssi Harry ja herttuatar Meghan saapuivat lauantai-iltana tapaamaan Windsorin linnan edustalle kerääntynyttä väkijoukkoa. Paikalla ollut Banita Ranow kertoo Daily Mailille kuulleensa, kun prinsessa Catherine jutteli hänen vieressään oleskelleille lapsille poikansa sanoista.

– Louis sanoi, että ainakin mummi on nyt isoisoisän luona, Ranow kuuli Catherinen kertovan lapsille.

Prinsessa viittasi sanoilla prinssi Philipiin, joka menehtyi huhtikuussa 2021. Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip olivat naimisissa yli seitsemänkymmentä vuotta.

Koskettava keskustelu tallentui videolle, joka on sittemmin kerännyt miljoonia näyttökertoja videopalvelu TikTokissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ranow kertoo yllättyneensä nähtyään prinssiveljekset ja näiden puolisot edustamassa yhdessä.

– Se oli todella mukavaa, hän sanoo.

Kyseessä on ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun koko nelikko nähtiin edustamassa yhdessä. Etenkin Harryn ja Williamin välit ovat olleet hankalat sen jälkeen, kun Harry ja Meghan jättivät brittihovin suuren kohun saattelemana tammikuussa 2020.

Lähteet: Daily Mail, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja